Здрасти колега,и аз мисля такава да сложа,но да не е "карбонова"...Доколкото знам махаш си от ляво на гредата кората и тази конзолка се прекрепя към кората на гредата и си ги слагаш на куп отново
Отделно са ама са по 60 мм. гадинките и конзолата им е с поне 3 см по-широка от оригиналната на сейчентото Сега трябва да търся някой дето се занимава със стъкломати и да правя нещо по размер.Добре поне че си идват със собствени стойки и датчици в комплекта Най-вероятно тая конзола ще иде в боклука щото не ми върши работа- няма и как да се изреже отстрани, има само 4 мм. борд и е вдигната нагоре към уреда вертикално.
Колега,не хвърляй конзолката може да ти я купя на някаква приемлива цена,пиши ми на лично, и откъде си я купил!Иначе и как уредчетата ,ще са на 60мм и конзолката ще им е широка,тва е невъзможно
аз имам такава конзола...и се слага много лесно...само че тряабва да изрежеш ориГиналната ти колонка...
Колега, аз на няколко пъти обяснявах че кората на колонката от колата е с размер 60 см на 5.5 см а конзолата с джобовете за уредите, дето уж я продават за "универсална" Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 (нема такова животно) е с размер 50 см. на 10.5 см. - два пъти по широка е и не пасва.Колкото до рязането на оригинала - далеч съм от тези неща!Реших да си отлея сам от стъкломат и в момента има напредък и то голям. Когато стигна до монтирането в колата ще пусна снимки.
Ето и обещаните снимки. Първите са само със стъкломата, след това има три ръце влакнест кит и накрая от обикновения за финиширане. Остава да им играя един грунд и да ги пръсна в цвят Благодавя на Цветан Първанов в трудното начинание !
Коментар