sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да съживим Пунто ГТ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен но ти си знаеш
Коментар
-
WhitePower написа:Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшкаFIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
mitko GT написа:WhitePower написа:Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшкаPower Under Pressure
Коментар
-
vsd написа:Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен но ти си знаеш
Коментар
-
Tuning Mode написа:vsd написа:Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен но ти си знаеш
Коментар
-
WhitePower написа:Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшкаAlfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
ние да иа направим да върви пак ште видим колко ште искара ме 4е така сме го закасали в момента 4е сигорно и реис немога да изпревариа дне6ниа ден е с две думи загубено време.е не 4ак загубено за6тото разбрах 4е поне триабва да си правиа пак испоскателите и пак свлиане на смукатели распанки и други 4аркове с две думи гар4а си е на лице.просто ниамам думи пред нервна криза сам.
Коментар
-
sa6o_gt написа:Tuning Mode написа:vsd написа:Tuning Mode написа:а BMW то 140 сток + дори и миниатурно турбо ще утиде към 200 коня може би и повече твоя пунтак трябва да има доста хиляди лева тунинг за да прескочи тези коли според мен но ти си знаеш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар