колега знаеш ли че може да те бастисат куките заради тия мигачи на калника детто ги махаш. не че нещо ама закона си е закон и някой може да се заяде. Поздрави и успех с проекта !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да съживим Пунто ГТ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колега идеиата сам иа видел от немси саит и мислиа 4е ниама да имам проблем а и кои полицаи 6е те заглежда толко много.нали знае6 4е ако искаът и за наи дребното 6е се заиадат преди години карах форд хр3 и ми го спреха от движение зареди волан 4е бил нестардартен.таи 4е нема оправиа с тиах.имам вапрос кам колегите мислиа да слагам целиа фар на пунтото кажете каде ги има и колко пари саа.или линк.
Коментар
-
ALEKS_GT написа:колега идеиата сам иа видел от немси саит и мислиа 4е ниама да имам проблем а и кои полицаи 6е те заглежда толко много.нали знае6 4е ако искаът и за наи дребното 6е се заиадат преди години карах форд хр3 и ми го спреха от движение зареди волан 4е бил нестардартен.таи 4е нема оправиа с тиах.имам вапрос кам колегите мислиа да слагам целиа фар на пунтото кажете каде ги има и колко пари саа.или линк.
Коментар
-
ALEKS_GT написа:колега идеиата сам иа видел от немси саит и мислиа 4е ниама да имам проблем а и кои полицаи 6е те заглежда толко много.нали знае6 4е ако искаът и за наи дребното 6е се заиадат преди години карах форд хр3 и ми го спреха от движение зареди волан 4е бил нестардартен.таи 4е нема оправиа с тиах.имам вапрос кам колегите мислиа да слагам целиа фар на пунтото кажете каде ги има и колко пари саа.или линк.Uno Turbo RulZz
Коментар
-
ALEKS_GT написа:колега идеиата сам иа видел от немси саит и мислиа 4е ниама да имам проблем а и кои полицаи 6е те заглежда толко много.нали знае6 4е ако искаът и за наи дребното 6е се заиадат преди години карах форд хр3 и ми го спреха от движение зареди волан 4е бил нестардартен.таи 4е нема оправиа с тиах.имам вапрос кам колегите мислиа да слагам целиа фар на пунтото кажете каде ги има и колко пари саа.или линк.
Коментар
-
sa6o_gt написа:JacK`DanielS написа:колега знаеш ли че може да те бастисат куките заради тия мигачи на калника детто ги махаш. не че нещо ама закона си е закон и някой може да се заяде. Поздрави и успех с проекта !!!
Коментар
-
мерси за инфото наистина 4ерните са добри.а колкото до мига4ите стига с тиа глупости маха6 ги и това е калниците от стекопласт са без мига4и.а колкото до отвора видиах го в едно немско списание не знам за какво е от лиаво но мислиа 4е е зареди вазду6ниа филтер да влиза 4ист и студен ваздух.само така мислиа.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:sa6o_gt написа:JacK`DanielS написа:колега знаеш ли че може да те бастисат куките заради тия мигачи на калника детто ги махаш. не че нещо ама закона си е закон и някой може да се заяде. Поздрави и успех с проекта !!!
Коментар
-
sa6o_gt написа:JacK`DanielS написа:sa6o_gt написа:JacK`DanielS написа:колега знаеш ли че може да те бастисат куките заради тия мигачи на калника детто ги махаш. не че нещо ама закона си е закон и някой може да се заяде. Поздрави и успех с проекта !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар