ALEKS_GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да съживим Пунто ГТ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
еми не знам кво е на ред ниама такав карак като мен днес свалих турбото и колекторите оправих 6пилката и гарнитурата и ка4их си4ко на ново запалих колата и пак издуха гарнитура ама на колектура сега и пак нерви иадове си4ко пак на ново свалих станах спец свалиам колектори и турбо за 15 минути ниама такова калбо от нерви кадето станах днес свалих си4ко и утре отивам да чакам пред магазина да купиа гарнитура и пак зглобиаване ако не стане пак 6те се грамна това ште ми е краиа а и други юадове слагам да4ика които купих за тем.на маслото стругарми направи резба слагам и тече масло абе ниама такова нешто като трагне на распадиа нима спиране.
Коментар
-
Ilko написа:[quote:f8c72ad2fa="WhitePower"]Alex ако всичко е на 6 ще извади 230 коня на колелата на 1 бар налягане ( и то само толкова заради бошовската електроника ) неговата турбина е големшкаPower Under Pressure
Коментар
-
ALEKS_GT написа:ние да иа направим да върви пак ште видим колко ште искара ме 4е така сме го закасали в момента 4е сигорно и реис немога да изпревариа дне6ниа ден е с две думи загубено време.е не 4ак загубено за6тото разбрах 4е поне триабва да си правиа пак испоскателите и пак свлиане на смукатели распанки и други 4аркове с две думи гар4а си е на лице.просто ниамам думи пред нервна криза сам.Power Under Pressure
Коментар
-
стига и не ме пуска днес юа разколачих пак гарнитура на колектура шпилка се беше извадила смених шпилката и трагнах да иа зглубивам и отидох да си зема болтове и гаики с контри викам му ас на тоиа че ми триабват хубави 4е са за генерациа и ми дава тои некви вика много са добри трагвам да стегам и единиа остана в фланеца на турбото скаса се и подивех утивам до тоиа и го питам дали има по слаби може да са по добри тапото копеле незнае какжо да каже и ми еба маиката нема вадене 6те се вади турбото утре да го вадиа.колеги хубаво е да те гони карак ама стигне ли те нема бегане.
Коментар
-
бахти като се замисли човек колко сериозни интервенции има по колата никога не бих си представил че от някво болче ще доидат толкоз проблемиако не друго като ми се наложи (недай си боже
) да свалям колектори и турбо идвам при теб 3-5 минути и си ги свалил :D междо другото ми се струва че трябва да изпуснеш парата и тогава може по гладко да тръгне сичко
Коментар
-
Колеги здравейте с интерес следя тази тема и чакам и аз с нетърпения да потегли това ПУНТОЗАВАРЧЕ и да разкаже играта на колиците дето не идват от италия.Колега извинявам се за офтопика но писах в спирачки тема и никой не ми отговори пак виждам че вие сте компетентни по това се пак имате Пунто гт искам да задам няколко въпроса казаха ми че Вентилирани дискове от пунто ГТ пасват идеално на Пунто мк2 спортинг теси от ГТ-то са на дупрки нали ? разликата им е в диаметара която е минимална разлика. Идеата е че аз мисля че ще станат но дали и апаратите трябва да смена с на пунто ГТ и проблем ли е че аз сам с АБСМного ще сам благодарен ако някой сподели защото мисля да купа за пунто ГТ те са комплект 2 нали и веднага ще ги пробвам но ако не станат кво праим трябва да ги продам на някой от вас ако е навитак Успех с проекта и пак се извинявам за офтопика
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар