Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да съживим Пунто ГТ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Просто перфектна

Коментар

Много добре е станала, добра стойка вади. Много добре стоят праговете и джантите. Лично мое мнение, отпред с тоя капак въобще не изглежда добре. Не се заяждам просто си изказвам мнението. Успех и със "засилването" на колата.
      Uno Turbo RulZz

Коментар

Малее поразително пунто много ми харесва и боядисването е доста качествено поне от снимките така изглежда Иначе поради факта че колата е изпипана в секи един детайл мен лично ми се набиват на очи сините съединения към кулера просто ми развалят оптиката препоръчвам сваляне на всички съединения забъркване на малко боя и с пистолета да си ги пръснеш сичките в цвета на колата но като цяло визията е поразителна

Коментар

мерси.
          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355531

Коментар

zdrasti

kvo stana kolega kara6 li ve4e pntoto?

Коментар

не бате чакам да ми платиат и да зема инжекторитр че така скасах жоба че ниамам дум.криза бате криза.но сваршихме нешто не сме го оставили така пунтото распанката от орлин ве4е е на моита кола и спортната помпа е на место само тре нешто да праска и сме готови.до ниаколко дни и това 6те стане,хубавите работи стават бавно .

Коментар

ето распанката и двете ми италианки.
                Прикачени файлове

Коментар

хаха тва е няква мода с комбинацията Punto GT i Alfa 155 :D Да направиш клипчета след настроиката да му чуем гласеца и някои да те снима от вън какво впечатление остава

Коментар

ако не си намерил дюзи мога да ти намеря от фиат купе, и да я подкарваш да ги замериме, че моита вече си я натегам

Коментар

а и хубаво филтарче имам за теб с аербокс, ако искаш

Коментар

колега sa6o_gt колко кубика са инжекторите от купето и какви пари им търсиш

Коментар

филтърче си има тоя е само боднат там за да се придвижва иначе по добро от оригиналната кутия няма а за инжекторите от купето и от купе турбо ли са или обикновенно
                          Power Under Pressure

Коментар

е от 16клапана турбо са

Коментар

и аиде даваите ги тези пунта да ги замерваме, че не знам какво съм направил вапреки че имам вече няколко победи на бояна :D

Коментар

хубавите неща бавно стават ти гарнитурата на главата сменили си или джиткаш с оригиналната
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X