Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортен филтър за брава 1.4 12V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спортен филтър за брава 1.4 12V

здравейте. ще ме опътите ли от каде да си намеря плосък спортен филтър за брава 1.4 и как да отворя кутията на за да ги сменя?
    бравата е резачка и няма спор в това

пич, чувал ли си за основен ремонт през ауспуха? еми и филтъра се сменя от там-през ауспуха,и плоски спортни филтри маи няма освен сам да си го направиш такъв-скачаш отгоре му докато стане плосък

Коментар

Ти пък как му налетя на човека Има май и плоски ама незнам нищо за тях....мисля че SUKI от форума е с такъв той да казва :P А иначе филтъра се сменя като отвориш капака и отвиеш оня капак дето е вдясно до щеката за подпиране на капака и под нея какво да видиш...филтър!! Ако си намериш плосък отваряй и сменяй ,ако не конусовиден,май без капака стои после
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

moimoimoi написа:
        и плоски спортни филтри маи няма освен сам да си го направиш такъв-скачаш отгоре му докато стане плосък
        Колега, това че няма плосък спортен филтър иронично ли е или? Пък и човека не знае как да си смени филтъра - какво лошо има? Не всеки се ражда научен. Моя филтър е точно плосък или "replacement" филтър. Аз съм с K&N, много хора от алфа форума гледам че слагат JR, че е по евтин ама пак е към 70-80 лв. някъде. На K&N вносители са Impas56, но ако можеш да си го намериш през ebay ще ти излезе 2-3 пъти по евтино. JR не знам от къде да се вземе.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Този вид филтри се наричат реплейсмънт,k&n за предпочитане аз моя за 140 левчета майче го бях взел,не помня вече идва ти омаслен и готов за ползване.Сваляш стария и слагаш новия,като се замърси го чистиш омасляваш и пак слагаш!Дават им доживотна гаранция на k&n филтрите!

Коментар

Working...
          X