Нов съм във форума и искам мнение за Бравото ми. Не съм го купувал така аз сам си го правил с много зор и пот. :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за Моето Браво!!
Collapse
X
-
В момента нищо особенно. 1.6 16v . Но ме радва че е 2000 г. В момента търся HGT Двигател да сложа и да си помисля за леко турбо. Или направо двигател от Фиат купе 2.0 20V Turbo.Но много трудно се намира някой да продава такъв двигател и то запазен. И не знам, дали ще го побера в моя кош.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
Еми мойта сега е в сервиза за цялостно пребоядисване и си бях купил прагове от хгт, обаче не паснаха перфектно и на мен не ми се занимаваше да ги правя и ще си остана без прагова...мисля да пусна тези за някаква символична сума за продажба, но не съм решил още.И аз съм се насочил вече към абарт праговете, но са доста дефицитни.Аз имам един въпрос...Дръжките от Мареа ли си ги взел...Понеже и аз ще сменям мойте и се чудя дали да не взема едни от мареа и да ги боядисам във моя цвят.Иначе идеята с боядисването на рогчето в края на праговете в цвета на колата ми допада....и аз съм поръчал на моя майстор да ми ги боядиса Ако всичко върви по план и аз ще пусна снимки утре на пребоядисаната ми количка.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Дръжките не са от Мерея, а са си моите просто постоянно ги боядисвам, където са се напукали.Не ти препорачвам да си пребоядисваш оригиналните много се напукват.По добре вземи на марея и аз сам чувал че са пластмасови а не гумени като на бравото.Много време си търсих никелирани, но никъде не намерих.Казаха ми, че ставали от Алфа 147, но едната дръжка е към 140 лв. и се чудя какво да правя.Някаква идея откъде да си взема целия оптичен тунинг на Абарт.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
В БГ няма откъде да го вземеш, за съжаление.Има някои фирми, които правят матрици и се стараят да отлеят като оригиналните брони и прагове, но...и това е вариант ако си много запален"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Re: Какво ще кажете за Моето Браво!!
mufa_bg написа:Нов съм във форума и искам мнение за Бравото ми. Не съм го купувал така аз съм си го правил с много зор и пот. :D :D :DFiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.
Коментар
-
Ge4i7ooo написа:mufa_bg написа:Нов съм във форума и искам мнение за Бравото ми.Не съм го купувал така аз сам си го прявил с много зор и пот. :D :D :DFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Ge4i7ooo написа:mufa_bg написа:Нов съм във форума и искам мнение за Бравото ми.Не съм го купувал така аз сам си го прявил с много зор и пот. :D :D :DFiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар