stefcho_sm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Re: е да бяхте казали по рано за тея програми е колеги :D
batkoty написа:Да ги постна и тук да не са на линкове :DO.E.Motorsport
Коментар
-
Чак пък никаква............аз съм с такъв уред(бедно-богато)и ми върши страхотна работа.Досега съм го исползвал на три коли-Сивик,Матиз и на Пунтото и съм доволен,защото ги карам на газ и по него си правя смесите и тихите обороти!!!!!!!!!!!До колкото си спомням се връзва на черния кабел на ламбда сондата!!!!!!!!!!
Коментар
-
valyotuning написа:Чак пък никаква............аз съм с такъв уред(бедно-богато)и ми върши страхотна работа.Досега съм го исползвал на три коли-Сивик,Матиз и на Пунтото и съм доволен,защото ги карам на газ и по него си правя смесите и тихите обороти!!!!!!!!!!!До колкото си спомням се връзва на черния кабел на ламбда сондата!!!!!!!!!!
Коментар
-
bravite написа:а бе уреда не е толкова за полезна работа ,колкото за украса, но все пак искам да работи иначе са 3 кабела отзад вальо е за тея отливки ти говорех ,още не са довършени ама се личи за кво става дума
Коментар
-
sa6o_gt написа:колега уреда за бедна и богата смес няма да ти върши никаква работа тъй като се връзва към оригиналната сонда на колата а тя е много бавна, а и на атмосфена кола също няма никакъв смисалPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Бреййй това как го исмисли бих казал че този уред ще ти покаже какво мери сондата на колата която на атмосферните влияе в целия диапазон на работа на мотора за определяне на най-правилната смес , което не важи за турбо автомобилите което с този уред можеш да разбереш ламбдата какво мери и да турсиш причините защо мери еди каква си смес
Коментар
-
WhitePower написа:sa6o_gt написа:колега уреда за бедна и богата смес няма да ти върши никаква работа тъй като се връзва към оригиналната сонда на колата а тя е много бавна, а и на атмосфена кола също няма никакъв смисал
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:Бреййй това как го исмисли бих казал че този уред ще ти покаже какво мери сондата на колата която на атмосферните влияе в целия диапазон на работа на мотора за определяне на най-правилната смес , което не важи за турбо автомобилите което с този уред можеш да разбереш ламбдата какво мери и да турсиш причините защо мери еди каква си смесPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар