GbGz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
[цитирам = "WhitePower"] [цитирам = "bravite"] [цитирам = "WhitePower"] [цитирам = "GbGz"] Нали източи старото преди да налеиш новото[/ цитат]аз само не разбрах какво му е на това 10/40 - най обикновенно маслорабирам да беше ЛьоМан или поне 10/60 [/ цитат] колега проверих, че за тоя мотор се слага това масло!иначе несам от наи компетентните, ама знам че мотул е много по добро масло от тея кадето са по 50-60 лвще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
[/ цитат]за обикновенно масло е мотула 6100 е добърно за лятото и за натоварени двигатели и спортно каране се изисква спортно масло 10/60, 20/60ЛеМан, 0 / 40 Castrol EDGE и много други марки доказали се във годините [/ цитат] колега с моите 113 кончета не се права на състезател: Г карам бравото като обикновен автомобил, а не болид: mrgreen:
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
WhitePower написа:bravite написа:WhitePower написа:GbGz написа:Нали източи старото преди да налеиш новото
Коментар
-
Jimy написа:Има една червена пунтара с подобни джанти в смирненски. Колегата не съм го виждал на срещите, обаче как стоят тея джанти ... мани-мани, не е истина.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар