Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Даваи да го видиме ГОТОВ с тез няма да минеш
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
      Даваи да го видиме ГОТОВ с тез няма да минеш
      още малко и ще стане ако не скоро поне за пунто срещата тря да е готово

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

х

Красавица

Коментар

stefcho_sm написа:
            пейзажи от град Смолян и аз да пусна некоя снимка от днес
            Прикачени файлове
            FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
            НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Нали източи старото преди да налеиш новото

Коментар

GbGz написа:
                аз само не разбрах какво му е на това 10/40 - най обикновенно маслорабирам да беше ЛьоМан или поне 10/60
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  GbGz написа:
                  аз само не разбрах какво му е на това 10/40 - най обикновенно маслорабирам да беше ЛьоМан или поне 10/60
                  колега проверих ,че за тоя мотор се слага това масло!!!иначе несам от наи компетентните ,ама знам че мотул е много по добро масло от тея кадето са по 50-60 лвще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
                  FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                  НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

И мен, аз ся съм с 15 в 40 селения някво не го знам какво е точно

Коментар

GbGz написа:
                      И мен, аз ся съм с 15 в 40 селения някво не го знам какво е точно
                      Доколкото знам точно селениа е за пунто но 10w40
                      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

ами сега и сипах 15 защото 10 го бута маничко сега с това неам проблем

Коментар

bravite написа:
                          ще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
                          Колега аз ще ти предложа масло Xenum!Аз съм с масло GP 10W40 което е полусинтетично карбонграфитно моторно масло с екстремни свойства за широк кръг автомомобили. Високите технологии в рецептурата дават следните резултати: повишена ефективност на ДВГ, свръхстабилност при натоварвания, намалени шум и вибрации, снижено износване.Мойта кола не е бегачка, но поне държа на двигателя и понеже този двигател е претенциозен от към масло и за това съм с това и съм много доволен.Аз като го взех струваше 94лв. 5л. туба!В гаража съм посочил още продукти на марката и съм много доволен.Следващият път пробвай с тази марка и си кажи мнението дали ти е харесало.Аз лично ползвам техни продукти и съм доволен, но който е ползвал знае за какво говоря .Надявам се това мнение да не го помислите за реклама, но наистина съм доволен от техните продукти!Успех.

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Аз пък съм доволен от М10Д, слагайте такова на бИгачките. Намаля разхода с 30% и увеличава мощността с 50%. Екологично чист продукт по иновативна технология. Намаля шум, вибрации, почиства от нагар, увеличава компресията, намаля хлабини и луфтове по лагери, изгражда липсващи парчета метал . Уникална молекулярна структура с добавени карбоно-кевларени структури по плазмен път Айде със здраве!

Коментар

И на вас успех

Коментар

bravite написа:
                                WhitePower написа:
                                GbGz написа:
                                колега проверих ,че за тоя мотор се слага това масло!!!иначе несам от наи компетентните ,ама знам че мотул е много по добро масло от тея кадето са по 50-60 лвще сам ти благодарен ако ме насочиш за другия път какво да сложа
                                за обикновенно масло е мотула 6100 е добър но за лятото и за натоварени двигатели и спортно каране се изисква спортно масло 10/60 , 20/60ЛеМан ,0/40 Castrol EDGE и много други марки доказали се във годините
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X