Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    абе то единия път си беше критично бях отворил клапата и по целия център на прекъсвач и изведнъж две патрулки пред мен .. излезнаха и 5 полицая да видиш как 4ма от тях на платното ме спират .. имаше шоу.. и полицая като ми вика подай и аз какъвт съм глупав отворих клапата на 6000 -7000 оборота и то като го сряза оня полицай чорапите му са подпалиха .. стресна се и залитна към платното щеше да го отнесе един москал :D , а после беше голямото викане :P
    Лудница е тази клапа Имал съм честа да я изрежа и аз мноо надъхващо
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

svetkos_ написа:
      Еми, за да те спират два пъти от движение... Аз искам да докарам звук като на АМГ или Кайен. Ама ми трябват мн пари за ремуса .
      Точно като на AMG...малко трудно,ако не и невъзможно
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

колега GbGz нали искаше да видиш крилото :D днес го снимах спец фор ю и една мечтаа
        Прикачени файлове
        FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
        НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

доста ефектно поздравления
          Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Ако беше малко по надолу щях да повярвам Крилото е адки готино

Коментар

bravite написа:
              колега GbGz нали искаше да видиш крилото :D днес го снимах спец фор ю и една мечтаа
              Това крило въобще не стои добре на колата. Спойлера според мен не се връзва с визията на "Браво"-то. Това е лично мое мнение, но може на други да им хареса.
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

хахахха това с горелката ли го направи бе хахахахах :D:D:D

Коментар

durex_a написа:
                  хахахха това с горелката ли го направи бе хахахахах :D:D:D
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 kolega voodoo знаеш ли колко негативни и позитвни мнения сам чул за визията на бравото :D така че не ми пука кои кво мисли ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЧЕЛОВКА пп не е горелка скоро ще издам таината ЛЕКА НОЩ,че беше тежка вечер с клуб мултиспеис с колегите миро_87 и колегата tweezy с бързото пунто

Коментар

bravite написа:
                    kolega voodoo знаеш ли колко негативни и позитвни мнения сам чул за визията на бравото :D така че не ми пука кои кво мисли ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЧЕЛОВКА ...
                    Тези мацете дето ги омайваш със "Браво"-то най-вероятно са много закъсали или не са виждали по-хубава кола от твоята Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                      bravite написа:
                      kolega voodoo знаеш ли колко негативни и позитвни мнения сам чул за визията на бравото :D така че не ми пука кои кво мисли ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЧЕЛОВКА ...
                      Тези мацете дето ги омайваш със "Браво"-то най-вероятно са много закъсали или не са виждали по-хубава кола от твоята Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                      е колега те живеят в такъв ъъъ град ли е градче ли е незнам ама е мъничко май и сигорно неса повече от 3-4 "тюнингъ" как да неги ако се появи в по големите градове малко ще се послее бравока ама пък не е и лош (само леко спойлерчето отгоре нещо не е за този автомобяс)а по повод за оганя щом не е горелка значи ще да е дезодоранта :D:D:D

Коментар

Важен е мерака пък дали пуска огън или не пуска се тая ... едно време и аз ги мислех тея, с фълшив аспух и вградена газова горелка , с магнет вентили и всичко каквото се полага ... Ама най-много да се подпаля за едното нищо и ми отмина мерака
                        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

VooDoo написа:
                          bravite написа:
                          eeee колега не карам М пауар или бенц ама сам по добре от с тея с раждаливите опели и БМВ-та,а за голфове и фордове да не говорапп има нема 10 тунинг автомобила да има по нашия град ама е малък ,но това не означава че като отскоча до благоевград не се забелязва бравото PEACE

Коментар

bravite написа:
                            ЛЕКА НОЩ,че беше тежка вечер с клуб мултиспеис с колегите миро_87 и колегата tweezy с бързото пунто
                            Ванка как смогна да седнеш на пс-то .. аз едвам се прибрах :D

Коментар

Punto6369 написа:
                              bravite написа:
                              ЛЕКА НОЩ,че беше тежка вечер с клуб мултиспеис с колегите миро_87 и колегата tweezy с бързото пунто
                              Ванка как смогна да седнеш на пс-то .. аз едвам се прибрах :D
                              ее ти беше мато

Коментар

xaxaxaax :DМата Хари

Коментар

Working...
                                X