s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
svetkos_ написа:Еми, за да те спират два пъти от движение... Аз искам да докарам звук като на АМГ или Кайен. Ама ми трябват мн пари за ремуса .Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
bravite написа:колега GbGz нали искаше да видиш крилото :D днес го снимах спец фор ю и една мечтааSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
durex_a написа:хахахха това с горелката ли го направи бе хахахахах :D:D:DFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:kolega voodoo знаеш ли колко негативни и позитвни мнения сам чул за визията на бравото :D така че не ми пука кои кво мисли ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЧЕЛОВКА ...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:bravite написа:kolega voodoo знаеш ли колко негативни и позитвни мнения сам чул за визията на бравото :D така че не ми пука кои кво мисли ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЧЕЛОВКА ...
Коментар
-
Важен е мерака пък дали пуска огън или не пуска се тая ... едно време и аз ги мислех тея, с фълшив аспух и вградена газова горелка , с магнет вентили и всичко каквото се полага ... Ама най-много да се подпаля за едното нищо и ми отмина мерака>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
VooDoo написа:bravite написа:kolega voodoo знаеш ли колко негативни и позитвни мнения сам чул за визията на бравото :D така че не ми пука кои кво мисли ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ПИЧЕЛОВКА ...FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
Punto6369 написа:bravite написа:ЛЕКА НОЩ,че беше тежка вечер с клуб мултиспеис с колегите миро_87 и колегата tweezy с бързото пунтоFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар