Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тая върши ли ти работа
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
    НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Перфекна екрилото много радва братле
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
        Перфекна екрилото много радва братле
        не е най-якото ама мен си ме много радва,пък и е различно от абартовото и тея на хгт

Коментар

ето малко снимки и от мен .., скоро я боядисвах изцяло наново и сложихме едри сиви и лилави перли .. тука съм с едно гърни от жигули .. че ме спряха от движение .. и се наложи да сменям цялата генерация ..., не е нищо специално но всички идей се пазят за пунтито !
          Прикачени файлове
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Re: hg

veselin4501 написа:
            ghgh
            http://img527.imageshack.us/img527/3500/dsc03921m.jpg
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

s00rry написа:
              ето малко снимки и от мен .., скоро я боядисвах изцяло наново и сложихме едри сиви и лилави перли .. тука съм с едно гърни от жигули .. че ме спряха от движение .. и се наложи да сменям цялата генерация ..., не е нищо специално но всички идей се пазят за пунтито !
              колега фланците продаваш ли ги или цялата кола :D снимката кадето е отпред е направо уникално яка

Коментар

хах ми тя колата е с 15мм фланци и отпред и отзад ама те гуменките и отзад са малко по широчки.. отпред е с 195/50 / 15 а отзад е с 225/ 50 /15 а ето някой снимки да видим допада ли ти от този ъгъл е тука един френд разтрива фифи ... на отворена клапа http://tinypic.com/player.php?v=9sglk9&s=5
                Прикачени файлове

Коментар

много добра стойка има колега
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

па и звук добър вадеше ... ама за декември месец два пъти ме спираха от движение ... , който е идвал на италфеста знае за какво говоряя :P

Коментар

С какво гърне си? Колата има уникален звук.

Коментар

Имам проблем с чистачките на Дукато.При най-малкото затормозяване трапецът на рамената,след 1-2 зачиствания на стъклото моторът изключва.Задейства се някакъква защита на мотора , след изключване на рамента моторът отново си работи ,но на празен ход.

Коментар

pe_stoianov написа:
                          Имам проблем с чистачките на Дукато.При най-малкото затормозяване трапецът на рамената,след 1-2 зачиствания на стъклото моторът изключва.Задейства се някакъква защита на мотора , след изключване на рамента моторът отново си работи ,но на празен ход.
                          Колега напиши си проблема другаде например :Консултации по общи въпроси: там ще имаш по голям успех.Тука не е за това което си написал

Коментар

devil4o0o написа:
                            с гърнито от жигулата .. бз се де .. ами то гърнете си е ремус, но звука си е от клапата която е сложена на генерацичта преди средното гърне и с жило в купето се отваря цялата генерация ама тук на клиповете не се чува нищо в сравнение с на живо :P

Коментар

s00rry написа:
                              devil4o0o написа:
                              с гърнито от жигулата .. бз се де .. ами то гърнете си е ремус, но звука си е от клапата която е сложена на генерацичта преди средното гърне и с жило в купето се отваря цялата генерация ама тук на клиповете не се чува нищо в сравнение с на живо :P
                              Еми, за да те спират два пъти от движение... Аз искам да докарам звук като на АМГ или Кайен. Ама ми трябват мн пари за ремуса .
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

абе то единия път си беше критично бях отворил клапата и по целия център на прекъсвач и изведнъж две патрулки пред мен .. излезнаха и 5 полицая да видиш как 4ма от тях на платното ме спират .. имаше шоу.. и полицая като ми вика подай и аз какъвт съм глупав отворих клапата на 6000 -7000 оборота и то като го сряза оня полицай чорапите му са подпалиха .. стресна се и залитна към платното щеше да го отнесе един москал :D , а после беше голямото викане :P

Коментар

Working...
                                X