Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много фаиско На мен дядо коледа ми напраил салона ама неможал да го сложи под елхата и го наръгал в джипа Ето го
    Прикачени файлове
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

mironzi махни се с тея олд пикчарс бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
      FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
      НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

GbGz написа:
        Много фаиско На мен дядо коледа ми напраил салона ама неможал да го сложи под елхата и го наръгал в джипа Ето го
        колега колко г/д излиза салона на пунтото и от какъв матреал е ??????

Коментар

на мен на коприна ми прилича Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
          ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

stangero написа:
            на мен на коприна ми прилича Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
            a бе колега колко вида кожа знаеш ааа защото аз работа с кожа всеки ден и съм виждал много видове и повече без тъпи постове

Коментар

Колега с тая черна кожа лятото да ти е здраво дупето
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

черна естаествена кожа и оранжева изкуствена Лятото не ма бърка ..

Коментар

Един от най-култовите екземпляри на ФИАТ Браво в България си е това Зелиното
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

.....

batproho написа:
                    Един от най-култовите екземпляри на ФИАТ Браво в България си е това Зелиното
                    и по яко щеше да става ако не го беше продал Пепката .... по това време трябваше да му се трансплантира сърце от купе турбо ... но си остана 1.4 .. а не вярвам новия собсвеник да се занимава с тея неща ..

Коментар

здравейте колеги!!!! ето ви малко Търновско. е малко бледнее пред това което видях до тук но това е моята любовница!
                      Прикачени файлове

Коментар

.....

avtolak_serviz написа:
                        здравейте колеги!!!! ето ви малко Търновско. е малко бледнее пред това което видях до тук но това е моята любовница!
                        без винилчето и + прагчета от ГТ колата ще стане 6+ ... мн лаченко изглежда .. ПОЗДРАВИ

Коментар

ако затъмни стоповете и ги лакира , махне тая антена, премести задия номер на бронята , сложи прагчета от ГТ може да се получи по добро :P и сложи едно антикрилоо :D
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

количката си е добра само веждите никога не са ми харесвали на пунто1 Щаслива и Успешна Нова Година пожелавам на всички фенове

Коментар

Re: .....

Punto6369 написа:
                              avtolak_serviz написа:
                              без винилчето и + прагчета от ГТ колата ще стане 6+ ... мн лаченко изглежда .. ПОЗДРАВИ
                              стига с тея спамерски изпънения момчето си я харесва така то може и други прагове да сложи не са само от ГТ праговете искате номера на бронята----- то не остана тунинг пунто без да ми е напрвена тая интервенция ,а до винилчето мисля,че момчето да го сложи ми е харесало УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ТУНИНГИСТИ И ДА ДЪДЕМ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕД 2010 ги да не се напите много

Коментар

Re: .....

bravite написа:
                                Punto6369 написа:
                                avtolak_serviz написа:
                                стига с тея спамерски изпънения момчето си я харесва така то може и други прагове да сложи не са само от ГТ праговете искате номера на бронята----- то не остана тунинг пунто без да ми е напрвена тая интервенция ,а до винилчето мисля,че момчето да го сложи ми е харесало УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ТУНИНГИСТИ И ДА ДЪДЕМ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕД 2010 ги да не се напите много
                                какво пиене бе колега изчаквам президента да са изкажепия 1 кафе и си лягам каквои туи пиене

Коментар

Working...
                                X