Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GbGz написа:
    kolega ne te li e strah da go kara6 bre :D
    Нали затова е кола!На мен ми е готино лятото да ходя пиша,а зимата не слизам от колата,че и някой лев от общината сгъвам за почистване

Коментар

bravite написа:
      PB 5976 BC написа:
      Ето малко снимки от Пловдив .....
      ооооо още една точиларка а за колегата с купето- при нас само слушаме за сняг иначе в неделя на писта дупница едни момчета се забавляваха яко по снега(яд ме е че си возех маика и татко с мен иначе и аз се включвах )
      Мерси колега за хубавите думи!Мисля ,че трябва да направим през пролетта една среща на всички Fiat Bravo Abarth и естествено всички итал автомобили ,някаде посредата на България в някой град да е удобно за всички и да си направим една не голяма среща, а много много голяма среща!Желаещи?

Коментар

То желаещи във форума много ама много малко хора ще се навият да доидат националния пунто събор в пловдив бяхме около 20 коли не повече ..супер несериозна работа обаче когат идвахте тук в Габрово на люляците тогава бяхме много народ
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

мисля че колега,че си прав и няма да има много коли .по доббре е на италфеста да ги съберем на едно място Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
          FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
          НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

нека дядо коледа донесе най-желаните неща на тунинг манияците и да ебез аварийна аз си пожелах задни дискови спирачки и едно лаптопче за бравока за сега е само налице първото...ама и другото се чака Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Моя подарък ще е нов салон ама ще влезе в деиствие чааак Март месец

Коментар

Лъснат,измит и обут със зимните джанти,готов да се пъпри с 10км/ч в големите дупки пълни с киши и калища на прекрасните ни варненски пътища.П.П. Вчера за сефте го изкарах от 3 месеца насам,направо бях забравил какво удоволствие е да го карам
                Прикачени файлове

Коментар

трииии месеца пфф аз два дена немога да издържа иначе дядо коледа доиде с пълна торба
                  Прикачени файлове

Коментар

и малко по темата
                    Прикачени файлове

Коментар

Ето и от мен малко
                      Прикачени файлове

Коментар

Яките коли .... няма съмнение ,че са италианските ..... а не тея чупени и с брадва дялани голфове .... пуууууууууууууЯката работа колеги евала много яки италианки!!!

Коментар

Вярнооо, много красиви коли .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На зеленото Браво правено ли нещо по салона и таблото вътре ? ако е правено дайте някоя друга снимка моля иначе и 2-те браво-та
                            Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP

Коментар

MitioLudiq написа:
                              На зеленото Браво правено ли нещо по салона и таблото вътре ? ако е правено дайте някоя друга снимка моля иначе и 2-те браво-та
                              ето ти подарък
                              Прикачени файлове

Коментар

......

Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X