бая наща си наредил за 170 кончета , малко от тях са илишни и не можеш да ги използваш на 100 % но като начален замисал добре се е получило , само временато на божура малко странно ми се вижда за тези коне на колата , ама като се има рпедвид че те си играха със финала , ту напред ту на зад 170 коня за ниска 15 не стигат принципно но от мене имаш едно добре не си жалил кинти за колата може да ти опитаме някой ден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
WhitePower написа:бая наща си наредил за 170 кончета , малко от тях са илишни и не можеш да ги използваш на 100 % но като начален замисал добре се е получило , само временато на божура малко странно ми се вижда за тези коне на колата , ама като се има рпедвид че те си играха със финала , ту напред ту на зад 170 коня за ниска 15 не стигат принципно но от мене имаш едно добре не си жалил кинти за колата може да ти опитаме някой ден
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:бая наща си наредил за 170 кончета , малко от тях са илишни и не можеш да ги използваш на 100 % но като начален замисал добре се е получило , само временато на божура малко странно ми се вижда за тези коне на колата , ама като се има рпедвид че те си играха със финала , ту напред ту на зад 170 коня за ниска 15 не стигат принципно но от мене имаш едно добре не си жалил кинти за колата може да ти опитаме някой денПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
колега не се заяждам , занимавам се със пунтовци от 5 години и вервай ми не едно или две сме мерили на божура , имам няколко завършени проекта на стейдж 2, а за стеидж 1 да не говорим не съм ги бройл не се заяждам със тебе , във момента имам много по спешни ремонти по каретата щото не издържат на скромните 1.2 бара от колкото да дам 80 лева за 1 лист хартия още веднъш хареса ми как е направена просто знам 1 бар налягане как върви със IHI i какво е 1.2 бара и какво е на 1.6 със доста по голяма турбина , а наскоро видях и със GT28 RS na 2.2 baraзнам колко маогат тези коли , и колко зор може да носи мотора , твоя е ГТ 3 което значи че е малко по сгъртен и не държи много на надуване , за това ако решиш да минаваш на етап 2 ти трябват малко повече карантия успех и на тебе със проекта и дано това да не е края за този расов бегач , може да носи още на гърчPower Under Pressure
Коментар
-
sonicempire написа:biser_as написа:WhitePower написа:бая наща си наредил за 170 кончета , малко от тях са илишни и не можеш да ги използваш на 100 % но като начален замисал добре се е получило , само временато на божура малко странно ми се вижда за тези коне на колата , ама като се има рпедвид че те си играха със финала , ту напред ту на зад 170 коня за ниска 15 не стигат принципно но от мене имаш едно добре не си жалил кинти за колата може да ти опитаме някой ден
Коментар
-
WhitePower написа:колега не се заяждам , занимавам се със пунтовци от 5 години и вервай ми не едно или две сме мерили на божура , имам няколко завършени проекта на стейдж 2, а за стеидж 1 да не говорим не съм ги бройл не се заяждам със тебе , във момента имам много по спешни ремонти по каретата щото не издържат на скромните 1.2 бара от колкото да дам 80 лева за 1 лист хартия още веднъш хареса ми как е направена просто знам 1 бар налягане как върви със IHI i какво е 1.2 бара и какво е на 1.6 със доста по голяма турбина , а наскоро видях и със GT28 RS na 2.2 baraзнам колко маогат тези коли , и колко зор може да носи мотора , твоя е ГТ 3 което значи че е малко по сгъртен и не държи много на надуване , за това ако решиш да минаваш на етап 2 ти трябват малко повече карантия успех и на тебе със проекта и дано това да не е края за този расов бегач , може да носи още на гърч
Коментар
-
супер са и двете, и неона свети доста ефектно.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар