Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

=Rudi= написа:
    Мисля, че една едра перла металик щеше да е по-добре.С лака щеше да е по-ефектно-така ми пластмасавеят и не се вързват с ауспусите. Не се обиждай-лично мнение!
    В какъв смисал не се връзват с ауспусите .Немога да го проумея просто туи изречение ...
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
      =Rudi= написа:
      Мисля, че една едра перла металик щеше да е по-добре.С лака щеше да е по-ефектно-така ми пластмасавеят и не се вързват с ауспусите. Не се обиждай-лично мнение!
      В какъв смисал не се връзват с ауспусите .Немога да го проумея просто туи изречение ...
      За цвета говоря-бялото без лака с метала при общия изглед.

Коментар

Колега, stefcho_sm, направо ме е страх да си помислям колко ти е стъпило пунтото вече но си заслужава де пп още ли си 1.1 или му метна друг агрегат
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Пунтака карти отвсякаде
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

s malkiq dvigatel sam si oshte :D

Коментар

Е глейте ся,човека обича да си му е хубаво
              FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

stefcho_sm написа:
                Само аз ли ще качвам снимки тука бе
                Вярно ли е 1.1 лааалл и как върти тия 16ки ?

Коментар

R1d3r написа:
                  stefcho_sm написа:
                  Вярно ли е 1.1 лааалл и как върти тия 16ки ?
                  da i sa 17" pali gi :D

Коментар

d1lar4e7o написа:
                    stefcho_sm написа:
                    Искам да му видя интериора и таблото на това пунто
                    продава се целия салон и таблото и корите с отливките, Салона продавам за 150лв + стоков салон ама иска хубаво почистване и става като нов ,на няколко месеца е,който беше на пунто сабора в плд го е видял ! салона включва кори и седалки за двуBрато пунто ! А ако продам салона и таблото може да се спазари !
                    Прикачени файлове

Коментар

Липсват му само едни уреди на гредата то копчетата за излитане си ги има
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Стефчо ,видях те в Смолян и много ми хареса колата с тези джанти...Много пасват на колата...Евалла...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                          Стефчо ,видях те в Смолян и много ми хареса колата с тези джанти...Много пасват на колата...Евалла...
                          hahah e shto ne svirna bre :P

Коментар

stefcho_sm написа:
                            Predatorsi написа:
                            hahah e shto ne svirna bre :P
                            Ами щото бях пеша ,а ти си беше наджасал няква здрава музика вътре...едва ли щеше да ме чуеш...Иначе ще идвам към Смолян другата седмица ,може да се видим...Драсни едно телефонче на ЛС...аз ще ти пратя СМС ,за да ми имаш и ти тела...и ще ти се обадя като съм в града и ако си свободен ,някоя вечер ще пием кафе ,може и колегата fetel да викнем...
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Nqma li tuneri tuka we :D
                              Прикачени файлове

Коментар

stefcho_sm написа:
                                Nqma li tuneri tuka we :D
                                На кой е този Eclipse(не че ще го познавам де :D ) и с какъв двигател е?Много го заглеждах като бях в Смолян ,и звук си вади мани другото ,иначе добри снимки сте направили...

Коментар

Working...
                                X