Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    GbGz написа:
    s00rry написа:
    е това е мойта скромна колица ето малко снимки от срещата на люляците и след това .. ето малко звук и от мен http://tinypic.com/player.php?v=30cwqd2&s=5 тук не се чува добре , но на живо разцепва тези който бяха на люляците знаят за какво говоря :P
    какво приказжаш на клипчето няма нищо общо с на живо както я припомпих
    gbgz ти я припомби на без клапа май .. ама чу на светофара за кво си говоримм оная жена дето си хвърли чантите и се хвана за главата ... жалко че петака лека му пръст хвърли двигател ..
    мм дам първия път бепе без клапа штото незнаех за кво става на въпрос ама после кат упънах ....пък на хумора на светофара Чуам аз някав як звук зад мен някво пунто 1 и викам и*ба*та в пунтото ....ама после разбрах че си ти
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
      s00rry написа:
      GbGz написа:
      s00rry написа:
      е това е мойта скромна колица ето малко снимки от срещата на люляците и след това .. ето малко звук и от мен http://tinypic.com/player.php?v=30cwqd2&s=5 тук не се чува добре , но на живо разцепва тези който бяха на люляците знаят за какво говоря :P
      какво приказжаш на клипчето няма нищо общо с на живо както я припомпих
      gbgz ти я припомби на без клапа май .. ама чу на светофара за кво си говоримм оная жена дето си хвърли чантите и се хвана за главата ... жалко че петака лека му пръст хвърли двигател ..
      мм дам първия път бепе без клапа штото незнаех за кво става на въпрос ама после кат упънах ....пък на хумора на светофара Чуам аз някав як звук зад мен някво пунто 1 и викам и*ба*та в пунтото ....ама после разбрах че си ти
      в сряда ще го отварям да видим вътре що за мармалад е станало ... че от мнн подаване и стана една ..
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

една скорошна снимка От Алфа срещатата
        Прикачени файлове

Коментар

хайде бе хора няма ли повече тунинг
          FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

GbGz написа:
            една скорошна снимка От Алфа срещатата
            тука някой май си е оправил прага :D

Коментар

амчи как бря даже неи на 100 %готов тряя да си боядисам и мрежата черна ама незнам кога ще е че криза пусни някои снимка на пунтарата с 17 ки те

Коментар

в вторник ще са при мене и ще се мъча да ги вкарам в калниците и влезнат ли ги свалям и ще им прасна една уникална боя за да стане както трябва и тогава вече ще ги монтирам

Коментар

аиде бе дивак вторник мина отдавна

Коментар

GbGz написа:
                    аиде бе дивак вторник мина отдавна
                    Eto be eto/Ebava mi se kirilicata sorry
                    Прикачени файлове

Коментар

ти всеки месец с нови джанти обаче :D
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

taka e moderno sega :D

Коментар

17ки ли са колко са Оо ебах джантите как хубаво седат
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

многооооооооо големи бре то нямя мяст ода сложиш на гумата 1 цигара еи сигурно опират страхотно много обаче наистина има фаца

Коментар

s 14 opiraha ujasno mnogo s 17" nito vednuj nemi sa oprqli :D mnogo qka faca vadi ama she gi praq kakto na snimkata ot photoshop-a i pak se izvinqvam za maimunicata ama nemoa si opraq kirilicata
                              Прикачени файлове

Коментар

момче луд си чесно... с 14-те на 9ж пунтака беше страшен сега с тея 17-ки стана още по якп.с. 17-те стоят мн по добре от 14-те мое лично мнение
                                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                                X