Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много кадърно се е получило браво аз си мисля за нещо бяла перла с син и розов оттенък пак ще стане готино
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

На повечето тунинга е дошъл малко в повечко...Да не съм пас ето няколко снимки от мен
      Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

А, това не е ли Типото с турската регистрация от една обява в ........ ,дето колегите го дъвкаха в една друга тема за потресаващата цена. Ето ,ако d1lar4e7o е собственика може да го разпитате повече за него

Коментар

Не съм собственика,видях го в един сайт и ми направи впечатление и реших да ви го покажа

Коментар

Не е по темата. Пунтото беше пуснато на обява преди много време в Мобилето, но не съм сигурен, че въобще е в България а Типото е турско мисля.
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Не е лошо да пускате снимки само на коли, които вие сте виждали "на живо" и в страната.Иначе, ако я караме на снимки, ще стане чесане на езици.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                Не е лошо да пускате снимки само на коли, които вие сте виждали "на живо" и в страната.Иначе, ако я караме на снимки, ще стане чесане на езици.
                В тази тема влизам предимно да чета какво са направили колегите с колите си и се кефя на снимките...не е коректно към самите тях да се слагат снимки от други сайтове и не от България...Така че те подкрепям напълно колега...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Scorpion_BV написа:
                  Не е по темата. Пунтото беше пуснато на обява преди много време в Мобилето, но не съм сигурен, че въобще е в България а Типото е турско мисля.
                  Това Пунто съм го виждал на снимки или клипове на драг по врачанско ....1.4 Т е ако не се лъжа ....
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Червеното типо е страхотно
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      Scorpion_BV написа:
                      Това Пунто съм го виждал на снимки или клипове на драг по врачанско ....1.4 Т е ако не се лъжа ....
                      Може да споделиш някое клипче с това пунто...П.С. Съжелявам за спама

Коментар

Пак замря темата

Коментар

айде давайте коли бе хораааааааа
                          FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

ето я и моята красавица ...
                            Прикачени файлове
                            AUDI 1.8 20V TURBO
                            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Братле ти да не си новия собственик

Коментар

НЕ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D още си е моя ... давам я супер тънко щото имах едни пари настрана и исках само да я продам щото се бях нагледал на едно много нагазарено ЖТД ама всички си мислеха че щом я давам на тея пари и има нещо и никои не я взе .... ама чесно казано ме боли ... поне знам че мога да си права гавра с разни тупалки Cayennи, разни там БМВ-та (320,325,X5 и т.н.)
                                AUDI 1.8 20V TURBO
                                ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X