Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kassavetov написа:
    Много е яко Бравото! Малко плитко гази като го гледам на снимката, сигурно вижда зор по нашите пътища.
    Гледах го как се изнизва едва едва по неравния калдаръмен път :P Можеше да притичам и щях да го стигна пеша , нищо че бях далечко
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      kassavetov написа:
      Много е яко Бравото! Малко плитко гази като го гледам на снимката, сигурно вижда зор по нашите пътища.
      Гледах го как се изнизва едва едва по неравния калдаръмен път :P Можеше да притичам и щях да го стигна пеша , нищо че бях далечко
      това браво .. вътре какво е няма да ви казвам .. седалки рекаро сгъваеми волани ръчни педали момо .. отстрани има разни уреди и темподобни мн арно направено , тедо що не го снима отвътре да загатнеш запада кво касае :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Снимката с колегата "stef4o_sm",много добра снимка само качеството е отврат,защото е с телефон правена и отдалеч е приближавано ако беше с апарата щеше да стане убийствена снимка
        Прикачени файлове

Коментар

Е брато тая снимка за 1 път я виждам мн яко е станала някой ще помисли че ние сме се въртяли там :D АКо имаш още и хубави снимки ми прати по скайпа той ми е като името на профила Пп МИслете към края на септември да си направиме пак една яка срещичка

Коментар

+1
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ето малко новички не много добри но на 1 та имам стикер на форума
              Прикачени файлове

Коментар

сенника отпред много я отваря Някой може да си помисли че ще е селяния но след някоя седмица ще имам надпис по вължина на колата от двете страни

Коментар

Надпис Тип ПУНТО или няква плетеница ?

Коментар

Стефчо ари бря даваи да гледаме

Коментар

за ся надписите остават на заден план ,а салона от събота няма да е кожен ама като стане готово ще говориме пак няма да има нищо общо с бялото вътре

Коментар

Тук в Сливен има едно бяло Пунто и е затъмнил фаровете, ако и на твоята са тъмни направо ще е лудница, не че така не е Даже и едно такси има с черни фарове, незнам само как полицаите не им правят проблеми...

Коментар

колега Жестоко Браво ...... само 1 проблем има .... много е ниско от зад
                          AUDI 1.8 20V TURBO
                          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Ето и аз съм готов :D
                            Прикачени файлове

Коментар

Хубавец е Пунтака!п.с. с Какъв мотор е това 1.4 турбо или нещо по-голямо!?
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Предницата е страхотна Линиите, които оформят решетката и фаровете са мнооого сполучливи Актуален и изчистен дизайн от където и да я погледнеш Поздравления за резултата

Коментар

Working...
                                X