Еми да колега ама не продължавай понеже това с колата е като с жената (смисъл моята си е "най-") а това че си реалист няма лошо П.С ей оспамихме темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Айде да поразмърдам малко със снимки излишните приказки,макар че "cHaunepucTa" е прав за много от изказванията си,не е прав да засяга точно Пунтота ни,защото може да са всичко,но не и "тунинговани" без вкус,аз не виждам едно лошо сред всички (а и доста от колите са с заводски тунинг елементи,да ходи да спори с инженерите,че те нямат вкус).Интереси всякакви и различни,така че на всички не може да се угоди,важното е,че на мен си ми харесва много и си я карам с усмивка всеки път.
Коментар
-
m3xo написа:Айде да поразмърдам малко със снимки излишните приказки,макар че "cHaunepucTa" е прав за много от изказванията си,не е прав да засяга точно Пунтота ни,защото може да са всичко,но не и "тунинговани" без вкус,аз не виждам едно лошо сред всички (а и доста от колите са с заводски тунинг елементи,да ходи да спори с инженерите,че те нямат вкус).Интереси всякакви и различни,така че на всички не може да се угоди,важното е,че на мен си ми харесва много и си я карам с усмивка всеки път.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth написа:batproho написа:Seicento Sporting Abarth написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Seicento Sporting Abarth написа:batproho написа:Seicento Sporting Abarth написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.
Утре и аз ще постна 1 2 нови снимки на фиатчето
Пък стефчо повече от 2 бири няма да мога да изпия щото нали ще карам
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар