Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cHaunepucTa написа:
    Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...
    Колега изкажи мнение за колата от гаража ми молятедето викаш за разните му спреичета
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

cHaunepucTa написа:
      Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...
      колега такъв коментар като твоя може да направи само човек който си е мръднал поне малко пръста по колата,а твойта като гледам си е абсолютен сток не че е обидно...явно разполагаш с повече средсва за сметка на останалите от форума които се радват на пръснатото табло със спрей,на някакви 15ки и тем подобни.като искаш хубави тупалки не влизай тук а си напиши в google фиат тунинг и гледай наволя
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
        cHaunepucTa написа:
        колега такъв коментар като твоя може да направи само човек който си е мръднал поне малко пръста по колата,а твойта като гледам си е абсолютен сток не че е обидно...явно разполагаш с повече средсва за сметка на останалите от форума които се радват на пръснатото табло със спрей,на някакви 15ки и тем подобни.като искаш хубави тупалки не влизай тук а си напиши в google фиат тунинг и гледай наволя
        Брато , писал съм и в мнението ,че мойта кола също не е тунингована изобщо ама ми е смешно да наричате някой от тия коли тунинговани , точно това ,че нямам средства и не съм си направил колата с някакъв тунинг , но по-добре да не давам дори 5лв. за лепенки , спойлерчета , спрейчета , а ако имам пари да си я направя наистина яка. Не се обиждайте , не казвам ,че колите са ви грозни или нещо такова колеги , просто това за мен не е тунинг .За мърдането на пръста : мръднал съм си пръста , до толкова , че на колата почти всички части да са сменени и за да не ме остави на пътя някъде и честно казано повече ми харесва кола сток , с една хубава боя и едни големи джанти отколкото да си сложа на мойто браво една предна броня и да кажа ,че съм я тунинговал.и казах : лично мое мнение...
        И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
        Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
        И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

и все пак, ’гадно’ мнение имаш :]за мен едно споилерче да сложиш си е тунинг.. колата вече се различава от стоковата
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Да бе може би не съм прав. Верно си е въпрос на вкус
            И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
            И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

Не че е много "тунингована" ама все пак въм внесъл някои елементи
              Прикачени файлове
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Знам я тази Брава Колега .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

cHaunepucTa написа:
                  А ти реално знаеш ли какво означава "Тунинг"?
                  Lancia Lybra 2,4JTD '03
                  Фиат Браво 1.9TD75 '97
                  Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                  Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Interceptor написа:
                    Не че е много "тунингована" ама все пак въм внесъл някои елементи
                    колега супер е бравичката , може само да бутнеш някои арни джантички и ще блесне тоталед д :P
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

standox_ написа:
                      cHaunepucTa написа:
                      А ти реално знаеш ли какво означава "Тунинг"?
                      Доколкото знам ’tune’ значи регулиране.Като се има предвид, че говорим за кола и двигател , според това което съм чел и гледал по телевизията , да тунинговаш нещо значи да го настроиш.По пътя на логиката и от това ,което знам си мисля ,че тунинговането е подобрение на двигател ,ходова част,спирачна система , управление. Прави се с цел колата ти да стане по-бърза ,да се управлява по-добре , да спира по-добре ако щеш.- Всички спойлери по колата се слагат с цел - аеродинамика ;- Всички "CUSTOMIZED" табла на колата се правят от карбон или други сплави за да се улекоти колата.- Спортните ’Рекаро’ седалки се слагат за да си седнал стабилно в колата и да не се мърдаш насам натам примерно като взимаш завой със 120 - 150 км/час.- Двигателя се чип-ва ,настройва и т.н. за да се изкарат по-добър въртящ момент и повече конски сили- Уредите по таблото се поставят за да ти показват налягане на масло и някакви други стойности примерно за турбото.- Спортното окачване се слага за да е стабилна колата - слага се на коли над 150к.с според мен - а не на 1.4 12V БРАВА- Спортната генерация се слага с цел не да бръмчи колата повече С две думи тунинг според мен не е слагане на 2 черни ленти,екранчета да гледаш клипове на анелия и преслава докато караш и всякакви спойлерчета и затъмнени стъкла, топки за скоростния лост ,облицовки за седалки , да си сложиш 2 вида боя на купето или да си напръскаш таблото със спрей.

Коментар

еми тогава ни остави да си "регулираме "колите с спойлерчета и спрейчета за таблото и не влизай повече в този раздел

Коментар

[quote="cHaunepucTa"][quote="standox_"]
                          cHaunepucTa написа:
                          С две думи тунинг според мен не е слагане на 2 черни ленти,екранчета да гледаш клипове на анелия и преслава докато караш и всякакви спойлерчета и затъмнени стъкла, топки за скоростния лост ,облицовки за седалки , да си сложиш 2 вида боя на купето или да си напръскаш таблото със спрей.
                          А колега немислиш ли ,че това се пак е част от тунинга. Тунинг както всички знаеме означава НАСТРОЙКА (подобрение) ... маи пак се доказваме а? като гледам и твоита кола не е много тунинг доста си ми мяса заводска(грам не пипапано по оптиката) а едвали и по двигателя ... караи си сериината кола и зглобяваи и разглобяваи двигателя на думи а евентуално може да му сложиш и NOS ,Би Турбо за което повето бълнуват (смисъл от непросветените)... абе верваи си сам ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 от твоита по бърза няма , това само ти го знаеш
                          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Който не му харесва и не е съгласен да не гледа,който му харесва да взима идеи,да човърка и да се кефи на полученото!!!! Напълни се с философи и разбирачи....всяка втора дума е заяждане и забележки Айде със здраве
                            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
                              ...Напълни се с философи и разбирачи....всяка втора дума е заяждане и забележки Айде със здраве
                              хората са изнервени от тази криза и безпаричие,не всички са пострадали но по голямата част само гледат и си мечтаят кога ли ще имат щастието да си направят и те колите както искат

Коментар

Стига бе , не се заяждам ,а и не съм казал ,че моята кола е тунингована или нещо такова , просто ми е странно (Все пак темата е озаглавена Най-добре тунингованите фиати в България,а аз нещо не ги видях).Е аз тунинговани видях 1-2 , всичко друго са некви циганийки.Не се заяждам просто съм реалист и не искам да обиждам никого.

Коментар

Working...
                                X