cHaunepucTa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
cHaunepucTa написа:Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:cHaunepucTa написа:Нещо пунтовците дето сте ги пуснали (’тунинговани’) не ме кефят. - Лично мое мнение. Повечето са направени малко циганско , с брони ,които грам не им ходят , боядисали си вътре салона със спрей и на това ТУНИНГ ли му викате и с джанти 14-15 цола ???Пуснете нещо хубаво...а и колегата с купето изрисуваното ... май само боята му е тунинг И най-после спрете да викате на един допълнителен спойлер - тунингНе казвам ,че мойта кола е тунингована нито че е много хубава...И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
Да бе може би не съм прав. Верно си е въпрос на вкусИ се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
Знам я тази Брава Колега .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
standox_ написа:cHaunepucTa написа:Да бе може би не съм прав. Верно си е въпрос на вкусИ се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Коментар
-
[quote="cHaunepucTa"][quote="standox_"]cHaunepucTa написа:С две думи тунинг според мен не е слагане на 2 черни ленти,екранчета да гледаш клипове на анелия и преслава докато караш и всякакви спойлерчета и затъмнени стъкла, топки за скоростния лост ,облицовки за седалки , да си сложиш 2 вида боя на купето или да си напръскаш таблото със спрей.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Който не му харесва и не е съгласен да не гледа,който му харесва да взима идеи,да човърка и да се кефи на полученото!!!! Напълни се с философи и разбирачи....всяка втора дума е заяждане и забележки Айде със здравеFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:...Напълни се с философи и разбирачи....всяка втора дума е заяждане и забележки Айде със здравеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Стига бе , не се заяждам ,а и не съм казал ,че моята кола е тунингована или нещо такова , просто ми е странно (Все пак темата е озаглавена Най-добре тунингованите фиати в България,а аз нещо не ги видях).Е аз тунинговани видях 1-2 , всичко друго са некви циганийки.Не се заяждам просто съм реалист и не искам да обиждам никого.И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар