Ето я кошницата ми ...ама с тая бяла кожа ще имам много проблеми,няма чистене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
е кви са тия глупости тука бе вашия тунинг не може да ми стъпи и на пробката за маслото . Некви дето тати им купил колите на готово и си мислят че сами са постигнали нещо и се надуват. мойта кола е за пример и с к.с и с тунинга щото всичко съм си направил сам . Дебат и дришлъовците немогат да си проверят маслото , а тука ми се надуват с некви Punto GT-ta кво като е GT нали е сигурно 92 година и 100 пъти по голям строшеняк от мойтаКолега по-спокойно и внимателно с езика който ползваш, никой не те е обидил, че да обиждаш колегите от форума. Най-малкото не е твоя работа кой какво е направил и кой какво е платил. Ако имаш какво да покажеш ползвай темата, ако не довиждане.Модераторски екип Фиат Форум
Коментар
-
Успех брато :D освен че мойта кола и стотинка несам зел от баща ми ,на всичкото от горе ми е 60 коня не е гт за да се надувам :D а ти кво си направил сам си е твой проблем за маслото който има кинти си плаща да му го сменят няма за кво да си цапам рацете и на всичкото отгоре ми е само 98 почти олучи годината :D
Коментар
-
Turbo Raceing Begachka написа:е кви са тия глупости тука бе вашия тунинг не може да ми стъпи и на пробката за маслото . Некви дето тати им купил колите на готово и си мислят че сами са постигнали нещо и се надуват. мойта кола е за пример и с к.с и с тунинга щото всичко съм си направил сам . Дебат и дришлъовците немогат да си проверят маслото , а тука ми се надуват с некви Punto GT-ta кво като е GT нали е сигурно 92 година и 100 пъти по голям строшеняк от мойтаКолега по-спокойно и внимателно с езика който ползваш, никой не те е обидил, че да обиждаш колегите от форума. Най-малкото не е твоя работа кой какво е направил и кой какво е платил. Ако имаш какво да покажеш ползвай темата, ако не довиждане.Модераторски екип Фиат ФорумГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Turbo Raceing Begachka написа:е кви са тия глупости тука бе вашия тунинг не може да ми стъпи и на пробката за маслото . Некви дето тати им купил колите на готово и си мислят че сами са постигнали нещо и се надуват. мойта кола е за пример и с к.с и с тунинга щото всичко съм си направил сам . Дебат и дришлъовците немогат да си проверят маслото , а тука ми се надуват с некви Punto GT-ta кво като е GT нали е сигурно 92 година и 100 пъти по голям строшеняк от мойтаКолега по-спокойно и внимателно с езика който ползваш, никой не те е обидил, че да обиждаш колегите от форума. Най-малкото не е твоя работа кой какво е направил и кой какво е платил. Ако имаш какво да покажеш ползвай темата, ако не довиждане.Модераторски екип Фиат Форум
Коментар
-
Зависта погубва човека ,а некадърноста още повече ... ако въпросния колега РеИсЪР "Turbo Raceing BegachkaБута детска количка" казвам колега реисър щото и аз издувам моита въшка колкото може ... Та въпросния дето "Бута детска количка" ако беше чел темите в тунинг.бг и тук щеше да разбере доста неща и ,че Стефчо е хварлил доста пари ... и не става е таи и момчето снимкма по снимка всичко е описало.Ама не са как "аз да се изтъкна ми да са таковам на ... метеното" И следващия малпумник които се изкаже за някоа кола да разбере "Тунинга е Ъдърграунд, човек прави по колата си това което му харесва на него , то подчертава неговата същност и индивидоалност от цвят на колата лепенки , шарки , седалки и тн ... секи сам избира какво да е , а не щот еди кои си го имал" и Успех на останалите дано достигнем нещата които е направил Стефката разбирасе секи по свои вкус ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар