ами броните са някак си ... де да знам малко прекалено натруфени седят поне това е мое мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
GbGz написа:darkveidar написа:mr_bobs написа:СА 0487 НТ е най-красива! :D
Коментар
-
Те на сините Punto са така, вентилирани.Има две три съм виждал, а някои от тях са и със "стикер" тунинг. Още три четири коня отгоре дава "пламъци стикер" тунинга.Иначе, моите предпочитания към варненския пунтак. Стилен отвън. Отвътре не знам..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Те на сините Punto са така, вентилирани.Има две три съм виждал, а някои от тях са и със "стикер" тунинг. Още три четири коня отгоре дава "пламъци стикер" тунинга.Иначе, моите предпочитания към варненския пунтак. Стилен отвън. Отвътре не знам.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
GbGz написа:Незнам колега за зависта обаче ме хвана яд че пунтото ти било наи изчистено от сичкитеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Vyh kakvi skandali stavali po tuka :D nz kolko sa ni iz4isteni kolite ama za vseki negovata kola si e nai dobra i mislq 4e takiva izkazvaniq koq bila nai krasiva,nai-barza i nai grozna sa izlishni vseki pravi kakvoto na nego mu haresva a sinioto punto na jivo mnogo dobre si mu stoi kapaka ,ima strashna stoika kakto i ostanalite vsqko samo za sebesi ima neshto unikalno i nevijdam smisal ot drazneniq.Shte me izvinqvate ama kirilizatora mi se e precakal. Pp niki_tipo te tva ti e jantata
Коментар
-
НЕ не не Споря за това ( и не само за моита кола) че всички коли си бяха много добре Изчистени смисал нямаха лепенки и тем подобни а колегата вика че синиото пунто наи му харесало защото било наи изчистеноА всъшност сички коли си бяха така .не споря че е наи красива или наи бърза а просто че е изчистена .Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар