има нещо такова само тоя капак нещо не се връзва ама това е мое мнение защото обичам по-изчистените работи
Немога да разбера на други коли какво не им е изчистеното ...
Аз също...хем ходих на автомивка преди да тръгна от Варна и после пак на влизане в Пловдив.Шегувам се! GbGz не се впрягай толкова,всеки си има различен вкус и разбирания,важното е на тебе да си ти харесва и с кеф да си я караш.
да не искам да обидя никой знам колко усилия и пари се хварлят в такива начинания аз на мойте брони понеже си ги слагах , китосвах и боядисвах сам знам колко време и нерви ми отне По принцип съм голям привърженик просто обичам да не е прекалено
Ами то от кадето и да го погледнеш се е проста работа чисто от всякаде няма някви кривини и такиз Според мен сичките коли са изчистени като изклучим на синия пунтак предния капак .
хммм айде сега ...колеги знаете ли защо е вентилиран предния капак на синиото пунто?айде ще ви го оставя за домашно да помислите малко пък тогава ще говорим
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Те на сините Punto са така, вентилирани.Има две три съм виждал, а някои от тях са и със "стикер" тунинг. Още три четири коня отгоре дава "пламъци стикер" тунинга.Иначе, моите предпочитания към варненския пунтак. Стилен отвън. Отвътре не знам.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Те на сините Punto са така, вентилирани.Има две три съм виждал, а някои от тях са и със "стикер" тунинг. Още три четири коня отгоре дава "пламъци стикер" тунинга.Иначе, моите предпочитания към варненския пунтак. Стилен отвън. Отвътре не знам.
без коментар личи си че някои са тук само да завиждат
Незнам колега за зависта обаче ме хвана яд че пунтото ти било наи изчистено от сичките
е ти пък ....може да е имал предвид че е било най близко до фабричния му вид.тои може само да си плямпа ние нали си знаем кой какъв е .аз лично не съм отишъл на срещата за да се перча с лъскава кола.мойта си е почти обикновенна.само че със скрит жокер под"грозния надупчен капак" :D :D :D не се обиждам от хора без вкус,така и ти трябва да отсяваш излишното заяждане на някои колеги.колицата ти е супер ,открояваше се сред другите
Vyh kakvi skandali stavali po tuka :D nz kolko sa ni iz4isteni kolite ama za vseki negovata kola si e nai dobra i mislq 4e takiva izkazvaniq koq bila nai krasiva,nai-barza i nai grozna sa izlishni vseki pravi kakvoto na nego mu haresva a sinioto punto na jivo mnogo dobre si mu stoi kapaka ,ima strashna stoika kakto i ostanalite vsqko samo za sebesi ima neshto unikalno i nevijdam smisal ot drazneniq.Shte me izvinqvate ama kirilizatora mi se e precakal. Pp niki_tipo te tva ti e jantata
НЕ не не Споря за това ( и не само за моита кола) че всички коли си бяха много добре Изчистени смисал нямаха лепенки и тем подобни а колегата вика че синиото пунто наи му харесало защото било наи изчистеноА всъшност сички коли си бяха така .не споря че е наи красива или наи бърза а просто че е изчистена .
ne vinagi iz4isteniq vid e nai podhodqsht ponqkoga ot mnogo iz4isteno neshto zapo4va da lipsva na 1 kola ... ama pyk vsi4ki koli si bqha perfectni az mn se izkefih onq den.
Коментар