Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето я и мойта със 15 ките полу слик и новите прагове
    Прикачени файлове

http://www.vbox7.com/play8678a8c

Коментар

колега колко пари струват тея ненормални гуми ? праговете са бомба,колегата stenli_fiat_coupe е с такива
      1.6 16v Abarth

Коментар

Един въпрос към колегата "NIKI_TIPO" Защо продаде хубавите 17-ки и сложи тея скъпи сликове с обикновенни джанти??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
          Един въпрос към колегата "NIKI_TIPO" Защо продаде хубавите 17-ки и сложи тея скъпи сликове с обикновенни джанти??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
          Под "обикновени" предполагам имаш предвид метални! Тези джанти не са метални, а някаква петолъчка и са боядисани черни И все пак и на мен ми харесваше с 17-ките.
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

PaUnOff написа:
            Може да е получил бъбречна криза ....С тез хубави пътища български
            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

значи колеги 15 ките са лети и са gotti но това няма значение,важното е че са с ет25+ малки фланчета и ги боядисах черен мат щото нямат кой знай колко хубави извивки,единствено ги взех заради изнасянето а пък сликове са полу слик toyo r888 и са невероятни по качество и изпълнение,никога не съм карал с подобна гума,просто неможе се сравни с нищо което съм карал досега,най се доближават дънлопките дето имах но и те са далеко..полу слика неможе се сравнява със спортната гума....тя си е състезателна както пише и в сайта на toyo..195/50/15 предните две са 414 лв а задните 205 50 15 са 460 лв в магазина ама аз си ги зех от друго място пак нови за 360 (само заднитте де,предните си ги платих по 207 лв парчето а задните по 180 ) и се убедих че всичко хубаво се постига с пари! а и понякога се жертва външния вид за сметка на "перфоменса"(хихихи въпреки че сега съвсем сериозно по ми харесва как изглежда типото,просто на живо е брутално,4ерен мат широко изнесени джанти със 4 еднакви нови полу слика..но това си е мое мнение ) 17 ките бяха много позиорски за мене и много ми спъваха колата а да не говорим за цена на 205 40 17 гума нова ....а пък и пътищата ни са под всякакава критика...праговете си ги взех пак от www.poisontuning.webs.com 130 лв
              Прикачени файлове

Коментар

Колега, как усещаш колата с тия сликове? Как е със сцеплението? И със какъв мотор е, че си му забил сликове Поздрави :D

Коментар

Uox написа:
                  Колега, как усещаш колата с тия сликове? Как е със сцеплението? И със какъв мотор е, че си му забил сликове Поздрави :D
                  колата (не преувеличавам) е като залепена за патя,супер седи тествах я на един път ляво дясно на стъпка да видя кога ще тръгне задницата...ми не тръгна..още не съм стигнал предела им,невероятно се държи в завоите,преди на завои дето съм натискал спирачка и после газ в тях сега само леко отпускам газта и стъпка...трябват им съвсем малко каране за да достигнат идеалната си температура за каране...много съм доволен...типото ми е 1.8 8V + някой друга джуджавка ...ама се стремя към 2000 турбо независимо 8 или 16 клапана,каквото изпадне
                  Прикачени файлове

Коментар

колега, напълно те разбирам, аз също си взех борбета само заради ет-то, само че при мен е 30(и заради това че бяха като нови, с полирани бордове, иначе модела, спор няма си е за типо, уно), но пак седи доста по-добре на колата, също така и го обух с четири нови Кумхота Екста, гума, от която съм супер доволен и така...ако кажа колко пари съм дал общо, ще ме сметнат за луд, защото мога и 17, даже и изгодни 18-ки с гуми да намеря за тези парисамо едно окачване остана да метна, ама всяко нещо с времето си пп а типото е много готино, пръсни и огредалата бели, и според мен една идея по-добро, малка идейка, ама за добро пп2 това тойо е много красива гума, друга любима ми е Yokohama Paradaпп3 Виж кой кара с такова Тойо
                    Прикачени файлове
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

а бе пичове а да ви питам когато колата е боядисана половината бяла половината черна треа ли да се занимаваш в КАТ
                      Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
                      ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
                      DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

azsumpolud написа:
                        а бе пичове а да ви питам когато колата е боядисана половината бяла половината черна треа ли да се занимаваш в КАТ
                        Трябва да сменяш талон.Иначе 100% ще ти се заяждат полицаите.

Коментар

BEX---GT написа:
                          колега, напълно те разбирам, аз също си взех борбета само заради ет-то, само че при мен е 30(и заради това че бяха като нови, с полирани бордове, иначе модела, спор няма си е за типо, уно), но пак седи доста по-добре на колата, също така и го обух с четири нови Кумхота Екста, гума, от която съм супер доволен и така...ако кажа колко пари съм дал общо, ще ме сметнат за луд, защото мога и 17, даже и изгодни 18-ки с гуми да намеря за тези парисамо едно окачване остана да метна, ама всяко нещо с времето си пп а типото е много готино, пръсни и огредалата бели, и според мен една идея по-добро, малка идейка, ама за добро пп2 това тойо е много красива гума, друга любима ми е Yokohama Paradaпп3 Виж кой кара с такова Тойо
                          знай човека с какво да кара един път някой качи ли се на такива гуми малко ме съмнява че ще иска други,а пък yokohamata e супер гума обаче си е спортна а не състезателан разликата в цената и спрямо r888 нa toyo е : 195/50/15 toyo r888-207лв/бр,195/50/15 yokohama parada -144лв/бр ....едва ле е само заради марката

Коментар

а на мокро как са или още не си ги пробвал
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

И аз малко да пусна нови снимчици
                              Прикачени файлове
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

BEX---GT написа:
                                а на мокро как са или още не си ги пробвал
                                ми един път карах и ми се сториха стабилни ама не съм ги натискал да видя как ще се държат..

Коментар

Working...
                                X