ето я и мойта със 15 ките полу слик и новите прагове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
PaUnOff написа:Един въпрос към колегата "NIKI_TIPO" Защо продаде хубавите 17-ки и сложи тея скъпи сликове с обикновенни джанти??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
значи колеги 15 ките са лети и са gotti но това няма значение,важното е че са с ет25+ малки фланчета и ги боядисах черен мат щото нямат кой знай колко хубави извивки,единствено ги взех заради изнасянето а пък сликове са полу слик toyo r888 и са невероятни по качество и изпълнение,никога не съм карал с подобна гума,просто неможе се сравни с нищо което съм карал досега,най се доближават дънлопките дето имах но и те са далеко..полу слика неможе се сравнява със спортната гума....тя си е състезателна както пише и в сайта на toyo..195/50/15 предните две са 414 лв а задните 205 50 15 са 460 лв в магазина ама аз си ги зех от друго място пак нови за 360 (само заднитте де,предните си ги платих по 207 лв парчето а задните по 180 ) и се убедих че всичко хубаво се постига с пари! а и понякога се жертва външния вид за сметка на "перфоменса"(хихихи въпреки че сега съвсем сериозно по ми харесва как изглежда типото,просто на живо е брутално,4ерен мат широко изнесени джанти със 4 еднакви нови полу слика..но това си е мое мнение ) 17 ките бяха много позиорски за мене и много ми спъваха колата а да не говорим за цена на 205 40 17 гума нова ....а пък и пътищата ни са под всякакава критика...праговете си ги взех пак от www.poisontuning.webs.com 130 лв
Коментар
-
Uox написа:Колега, как усещаш колата с тия сликове? Как е със сцеплението? И със какъв мотор е, че си му забил сликове Поздрави :D
Коментар
-
колега, напълно те разбирам, аз също си взех борбета само заради ет-то, само че при мен е 30(и заради това че бяха като нови, с полирани бордове, иначе модела, спор няма си е за типо, уно), но пак седи доста по-добре на колата, също така и го обух с четири нови Кумхота Екста, гума, от която съм супер доволен и така...ако кажа колко пари съм дал общо, ще ме сметнат за луд, защото мога и 17, даже и изгодни 18-ки с гуми да намеря за тези парисамо едно окачване остана да метна, ама всяко нещо с времето си пп а типото е много готино, пръсни и огредалата бели, и според мен една идея по-добро, малка идейка, ама за добро пп2 това тойо е много красива гума, друга любима ми е Yokohama Paradaпп3 Виж кой кара с такова ТойоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:колега, напълно те разбирам, аз също си взех борбета само заради ет-то, само че при мен е 30(и заради това че бяха като нови, с полирани бордове, иначе модела, спор няма си е за типо, уно), но пак седи доста по-добре на колата, също така и го обух с четири нови Кумхота Екста, гума, от която съм супер доволен и така...ако кажа колко пари съм дал общо, ще ме сметнат за луд, защото мога и 17, даже и изгодни 18-ки с гуми да намеря за тези парисамо едно окачване остана да метна, ама всяко нещо с времето си пп а типото е много готино, пръсни и огредалата бели, и според мен една идея по-добро, малка идейка, ама за добро пп2 това тойо е много красива гума, друга любима ми е Yokohama Paradaпп3 Виж кой кара с такова Тойо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар