Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С тези 16-ки много арно бе Герако .
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ето го и мойто
      Прикачени файлове

Коментар

много лачена бегачка колега евала
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Колега david.bd ти ли си махна емблемата на предния капак и как го направи?
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
            Емблемата е дал на някой голфаджия да се кефи че кара Фиат
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

MEMO написа:
              Ето ме и мен.Чакам крилото да дойде и ще пръскам всичко.
              Евала! Джантите го отварят страхотно! Много е готино Купенцето ще чакаме да го видим и със спойлера
              FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Евала! Джантите го отварят страхотно! Много е готино Купенцето ще чакаме да го видим и със спойлера Благодаря за комплимента /към колата/. Това е крилото:
                Прикачени файлове

Коментар

Този тип спойлер е от по-редките, ще седи интересно а от къде си го поръча?
                  FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

PaUnOff написа:
                    да аз си я махах сваляш решетката от капака и от ватрешния край ще видиш на няколко места е разтопена пласмаската с едно ножче ги отлепваш за да паднат едни капачета и решетчиците след това в горбия и долния край режеш с макетно ножче емблемата после леко минаваш със шкурка и готово по нататък мисля че знаеш как ще стане номера пожелавам ти успех става за 30мин.

Коментар

мерси за комплиментите към колата

Коментар

david.bd написа:
                        ето го и мойто
                        Много добре изглежда Колега .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

това е звяра на колегата stenli_fiat_coupe
                          Прикачени файлове
                          1.6 16v Abarth

Коментар

Dessy написа:
                            Този тип спойлер е от по-редките, ще седи интересно а от къде си го поръча?
                            Правят ми го по калъп от оригинален "ZENDER" .

Коментар

Здравейте по принцип не пиша по форома а чета но тази тема ми допада и за това ще дам и мои снимки на путака си аз не влизам в катигория коли за страната защото не живея в бьлгария но все пак сам бьлгарин дано ви хареса.
                              Прикачени файлове
                              FIAT PUNTO MK2 HGT

Коментар

Страхотно Зверче Колега
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X