Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dilyanski1977 написа:
    Айде за да ъпна темата .
    Много харно Браво.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      dilyanski1977 написа:
      Айде за да ъпна темата .
      Много харно Браво.
      Мерси колега :D .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

За нищо Колега, понеже моето си е съвсем натюрел за да Го изтипосвам та се кефа на чуждите
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          За нищо Колега, понеже моето си е съвсем натюрел за да Го изтипосвам та се кефа на чуждите
          Щом е натюрел, значи е по-краиво от тунинг-погрознените

Коментар

Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.

Коментар

batproho написа:
              Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.
              Бравото е красив автомобил. Много красив! Не мога да разбера поривите на младежта да го загрозява с предни борони, приличащи на снегорин, облепяне на стъклата с асфалтова хартия за хидроизолация и лепене на лепенки и гуменки на лепа брена....

Коментар

Humppa написа:
                batproho написа:
                Бравото е красив автомобил. Много красив! Не мога да разбера поривите на младежта да го загрозява с предни борони, приличащи на снегорин, облепяне на стъклата с асфалтова хартия за хидроизолация и лепене на лепенки и гуменки на лепа брена....
                Може да е избиване на комплекси знае ли човек?А бе въпрос на вкус си е все пак.

Коментар

Humppa написа:
                  batproho написа:
                  сичко е въпрос на вкус-казало кучето и се облизало под опашката :D :D
                  Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Някой може ли да ми даде някакъв линк или да ми каже каде мога да видя тая плевенската брава дето я хвалите в началото на темата.Щото там има един линк за нея ама като го отворя и нищо не ми излиза.
                    FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Humppa написа:
                      batproho написа:
                      колега като мислиш така какво изобщо пишеш в тази тема,направи си твоя с заглавие"наи добре запазените НАТЮРЕЛ фиатки на БГ"може и някой да пусне нещо
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Малко да вдигнем темата
                        Прикачени файлове
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Ето ме и мен.Чакам крилото да дойде и ще пръскам всичко.
                          Прикачени файлове

Коментар

Geraka ти така я вдигна тая тема , че малий...много добре е станала колата! Аз съм го гледал това браво преди ти да го купиш и в момента изглежда страхотно, евала! Оправяй шайбата и се кефи...колата е много красива.
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                              Geraka ти така я вдигна тая тема , че малий...много добре е станала колата! Аз съм го гледал това браво преди ти да го купиш и в момента изглежда страхотно, евала! Оправяй шайбата и се кефи...колата е много красива.
                              Мерси колега....иначе колата преди да я взема аз не приличаше на нищо общо взето...но за моя радост останаха само няколко снимки в старият и вид :D
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                                Малко да вдигнем темата
                                Много харно Браво .

Коментар

Working...
                                X