dilyanski1977 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
За нищо Колега, понеже моето си е съвсем натюрел за да Го изтипосвам та се кефа на чуждитеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
batproho написа:За нищо Колега, понеже моето си е съвсем натюрел за да Го изтипосвам та се кефа на чуждите
Коментар
-
Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Humppa
batproho написа:Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.
Коментар
-
Humppa написа:batproho написа:Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Humppa написа:batproho написа:Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Humppa написа:batproho написа:Ами да натурел си Е без никакъв допълнителен тунинг, а дали е по-красиво въпрос на вкус.Аз Си го харесвам такова и не смятам да го пипам.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Geraka ти така я вдигна тая тема , че малий...много добре е станала колата! Аз съм го гледал това браво преди ти да го купиш и в момента изглежда страхотно, евала! Оправяй шайбата и се кефи...колата е много красива.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Geraka ти така я вдигна тая тема , че малий...много добре е станала колата! Аз съм го гледал това браво преди ти да го купиш и в момента изглежда страхотно, евала! Оправяй шайбата и се кефи...колата е много красива.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Малко да вдигнем тематаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар