Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко да раздвижим темата..
    Прикачени файлове
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колега твоето ХГТ ли е щото гледам задни дискови пак аз искам на мойто спортинга да зема мост от хгт да го пасна на мойто и да сам и аз със задни дискови.бякой има ли представа може ли да се смени само барабана с диск или тряя се земе мост прогоден за дискова? несам обурнал внимание как е захванат барабана иначе нямаше да питам ?
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

GbGz написа:
        Много арно тава Пунто колега и бяло наистина му отива.
        Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Shadowandust написа:
          GbGz написа:
          Много арно тава Пунто колега и бяло наистина му отива.
          красота.
          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Аиде и ас да пусна някоя снимка да не остана на зад.
            Прикачени файлове
            преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

колега GbGz поздравявам те за хубавия тунинг наистина уникално
              FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

ами мерси на всички за убавите думи Колата е ХГТ и колега вари питаи някои маистор за задния мост

Коментар

fanatiliano написа:
                  Колега твоето ХГТ ли е щото гледам задни дискови пак аз искам на мойто спортинга да зема мост от хгт да го пасна на мойто и да сам и аз със задни дискови.бякой има ли представа може ли да се смени само барабана с диск или тряя се земе мост прогоден за дискова? несам обурнал внимание как е захванат барабана иначе нямаше да питам ?
                  за съжаление трябва да смениш целия мост сори

Коментар

Знам. Един колега от форума ми предлага. Но просто искам да сам сигорен че ще стане и дали ще може от барабанова спирачка да се прегоди ръчната и спирачката на дискова. И затова иначе ще зема цял мост.
                    www.puntopower.com
                    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Пунтото вдъхва респект .Много добре се е получило.Да си го караш със здраве.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

GbGz, колега Пунтото не го ли купи така или си го тунинговал в БГ? Ако е в БГ, коя фирма го прави? От чисто любопитство питам. Спор няма, това е най-красивото Пунто, което съм виждал досега.
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                          GbGz, колега Пунтото не го ли купи така или си го тунинговал в БГ? Ако е в БГ, коя фирма го прави? От чисто любопитство питам. Спор няма, това е най-красивото Пунто, което съм виждал досега.
                          Ами мерси колега Така я взех обаче беше поочупена ама я оправих тунинга е от Швеицария имам си документи кое как трябва да е. Написано доста приличносмисъл задния споилер колко градуса трябва да е разтоянието от броня до броня ,от бронята до земята и някви таквиз работи в лион тунинга има предна броня и прагове същите ПС : на m3xo и stefcho_sm колите също не са за испускане

Коментар

колеги горещо ви препоръчвам да не пазарувате от лион тунинг

Коментар

ПС : на m3xo и stefcho_sm колите също не са за испускане[/quote]Мерси лут ама ще ги съберем ли скоро на едно място или още я чакаш тази пуста книжка

Коментар

m3xo написа:
                                ПС : на m3xo и stefcho_sm колите също не са за испускане
                                Мерси лут ама ще ги съберем ли скоро на едно място или още я чакаш тази пуста книжка [/quote]Мене що ме забравихте бре Нищо аз пак ще дойда да ви засенча славата
                                Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Working...
                                X