Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Колега твоето ХГТ ли е щото гледам задни дискови пак аз искам на мойто спортинга да зема мост от хгт да го пасна на мойто и да сам и аз със задни дискови.бякой има ли представа може ли да се смени само барабана с диск или тряя се земе мост прогоден за дискова? несам обурнал внимание как е захванат барабана иначе нямаше да питам ?
Коментар
-
fanatiliano написа:Колега твоето ХГТ ли е щото гледам задни дискови пак аз искам на мойто спортинга да зема мост от хгт да го пасна на мойто и да сам и аз със задни дискови.бякой има ли представа може ли да се смени само барабана с диск или тряя се земе мост прогоден за дискова? несам обурнал внимание как е захванат барабана иначе нямаше да питам ?
Коментар
-
Пунтото вдъхва респект .Много добре се е получило.Да си го караш със здраве.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
GbGz, колега Пунтото не го ли купи така или си го тунинговал в БГ? Ако е в БГ, коя фирма го прави? От чисто любопитство питам. Спор няма, това е най-красивото Пунто, което съм виждал досега."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:GbGz, колега Пунтото не го ли купи така или си го тунинговал в БГ? Ако е в БГ, коя фирма го прави? От чисто любопитство питам. Спор няма, това е най-красивото Пунто, което съм виждал досега.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар