Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сичките коли са убаФки стига да имаме мерак и средства
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

tyson написа:
      колко цола са? Аз също съм с фланци, ама мойте не опират никъде Карам с 15-цола джанта.
      ми размера им е 195/50/15 все пак купето на пунтото е по малко от бравото а и при мен проблема не дойде от диаметъра а от ширината на джантата

Коментар

А и ти колега TYSON сам си отговори на вапроса защо не ти опира никъде,защото си с фланци .при мен с фланец няма ппроблем ама без закача отвътре

Коментар

vankatasexy тези 17-ки страшно отварят. С какво окачване си и опират ли ти някъде?BOXERIYI Разбрахме се
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

колега TYSON любопитен съм след чипа колко ти скочи мощността то фабрично мисля че е 100 ако не се лъжа.чул съм 4е чипа наи много влияе на турбодизелите

Коментар

BOXERIYI 105 e фабрично, след това колко е божа работа Не съм се качвал на Дино. П.П. Да не разводняваме темата
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                BOXERIYI 105 e фабрично, след това колко е божа работа Не съм се качвал на Дино. П.П. Да не разводняваме темата
                така е просто ми беше любопитно.

Коментар

tyson Ами с обикновенното си окачване. А за опирането, не ми опира никъде. И аз си мислих че ще ми опира, но всичко се разминава за милиметри!!!
                  Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!

Коментар

то и 2мм са достатъчни аз съм виждалГТ 215/40/17

Коментар

Колега "ALEKS_GT" направи ми впечатление че двете страни на капака неса еднакви там кадето си го намръщил. това нарочно ли си го направил?

Коментар

абе хубава си му е колицата тя е за вървене повече отколкото за гледане

Коментар

колеги имам едно питане-от каде мого да си закупя предна и задна броня за Фиат Браво,ако е вазможно някаде от Пловдив приемам всякакви педложения.Благодаря от сега за информацията
                          Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Ето нa stefcho_sm НОВИТЕ 16ки
                            Прикачени файлове
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

капака е енагав разгледаи другите снимки в темата ми как да сайивим пунто гт и 6те види6 4е е еднакаж а тук не знам за6то е излезла така.
                              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355531

Коментар

колега това 90-ка ли е твойто пунто? а борда на гумите колко е 40 или 45

Коментар

Working...
                                X