Към "ALEKS_GT" - Всичко е прекрасно,само тая предница що така ми прилича на Опелска,капака не се вързва с фаровете,май искат смяна като с ония от Пунто МК2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
BOXERIYI написа:MaxSpeed написа:За синьото пунто,хубаво е като цяло,но според мен ако махнеш всички лепенки,фабричните надписи "fiat" и "punto" и му сложиш един ксенон ще стане много по-добреPunto 1.2 75hp '95
Коментар
-
MaxSpeed написа:BOXERIYI написа:MaxSpeed написа:За синьото пунто,хубаво е като цяло,но според мен ако махнеш всички лепенки,фабричните надписи "fiat" и "punto" и му сложиш един ксенон ще стане много по-добре
Коментар
-
[/quote] батка какво ми ги хвалиш всички знаем че направо ти бъркат в г..а.ве4ер някои с джип като ти се лепне отзад по светофарите и ти облещи тея ксенони ще те питам дали няма да бутнеш огледалото надолу а от страничните ще се пазиш като дявол от тамян.НЯМА ПО -ХУБАВО ОТ 100 ПРОЦЕНТОВАТА БЯЛА СВЕТЛИНА.не винаги по модерното е по добро[/quote]съгласен съм за бялата свтлина далеч по-хубаво е,а за джиповете с ксинони неискам да коментирам наистина несе тарпи ако са сречо теб или близо зад тебHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
BOXERIYI много хубави джанти. Харесват ми много и като цяло е добре с малки изключения.ALEKS_GT предницата лично на мен не ми харесва, и по-точно капака. Не се обиждай, това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него. Интересно ми този отвор отпред за какво е? Иначе праговете ти са супер"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
TYSON :D джантите са ОZ много време ги търсих докато ги намеря втора употреба и бяха в мн добро състояние.за съжаление отзад се наложи да сложа фланец към 0,6мм закачаше в носача ина4е отвън в калника няма проблем,мисля 4е с подходящ фланец може да се събере и 205.имам един познат с ГТ които бодна 215 на 17 цола ама му се наложи да преправя отвътре пластмасите ина4е му седеше мн яко като Big Foot беше
Коментар
-
BOXERIYI колко цола са? Аз също съм с фланци, ама мойте не опират никъде Карам с 15-цола джанта."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар