Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Interceptor Пуснато на: Вто Фев 10, 2009 12:14 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- tyson страшна е!
    Благодаря stefcho_sm пич, защо караш на 14-ки? С 15-ки малко ще се вдигне още, вярвай ми говоря от опит
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

koлега старите ми джанти бяха 15" на мен целта ми е да е по ниска а не да се вдига

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Браво за хубавото Пунто колега като ги гледам тези гуми са на 50/55 височина ако беше намерил на 45 ще ше да е по добре но и така е много хубаво .
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
            Браво за хубавото Пунто колега като ги гледам тези гуми са на 50/55 височина ако беше намерил на 45 ще ше да е по добре но и така е много хубаво .
            да на 55 са и затова опират ама иначе търсех много на 45 и ако намеря и имам кинти ще купя ама сега няма

Коментар

Много трудно ще намериш гуми на 45 и то 14 цола,ако намериш кажи ми от къде да си взема и аз.Поздрави Пунтото е много зверско

Коментар

Стефчо намери ли си маистор за салона
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                  Стефчо намери ли си маистор за салона
                  то майстор има ама пара нямася пак ще зимам нови джанти 15" тези днес ги продадох И ся и гумите трябва да продам та ако на някои му трябват 185/55/14 да каже

Коментар

Ко праиш ти ве колега направо ме разби тъкмо ги сложи и ги продаде.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                      Ко праиш ти ве колега направо ме разби тъкмо ги сложи и ги продаде.
                      Aми опират ми брато кво да се прави ...

Коментар

ето и на мойта
                        Прикачени файлове
                        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Типака определено радва
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Цвета перла ли са води ?Много е отворен с тез бели джантета
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

И аз да се включа в темата, макар че тунинга за сега ми включва само едни 16-ки и спойлерчето на багажника + пребоядисване....ама вса пак е нещо
                              Прикачени файлове
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Готино е бравото ...Изчистено и хубав цвят !!!
                                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                                Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Working...
                                X