Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    MaLko_NapRaven написа:
    Не искам да спамя,ама айде модераторите да вземат отношение,щото се пише Фиати,филолог съм,не ми се занимава да ви говоря за българска граматика и да ви давам примери,знам че е форум за автомобили,ама защо трябва да сме неграмотни и да ни се смеят всички.Пък автора като е толкова грамотен и мисли,че знае български,да хване да прочете "Граматика на Българският език" на проф.Иван Стоянов,едно жълто учебниче с твърди корици.Извинявам се за спама още веднъж,ама темата ми боде в очите написана по този начин.Поздрави
    Нека и аз се изкажа оффтопик: Таз думичка в червено трябва да е с пълен член... а сега кой трябва да чете учебничето....
    Учебничето съм го чел,както и доста други подобни,за разлика от теб.Ти като спреш да пишеш на диалект "ТАЗ",тогава ми говори.Критиката ти не беше градивна.Колега Пешев няма да ти отговарям,защото ти пръв претендира,че си знаещ малко по-горе.Нека темата запази смисъла си!
    Renault Megane Coach 2.0 16v F7R
    ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
    Fiat Duna 1.1 '87
    ex Fiat Uno 1.3 '86

Коментар

MaLko_NapRaven написа:
      ele написа:
      MaLko_NapRaven написа:
      Не искам да спамя,ама айде модераторите да вземат отношение,щото се пише Фиати,филолог съм,не ми се занимава да ви говоря за българска граматика и да ви давам примери,знам че е форум за автомобили,ама защо трябва да сме неграмотни и да ни се смеят всички.Пък автора като е толкова грамотен и мисли,че знае български,да хване да прочете "Граматика на Българският език" на проф.Иван Стоянов,едно жълто учебниче с твърди корици.Извинявам се за спама още веднъж,ама темата ми боде в очите написана по този начин.Поздрави
      Нека и аз се изкажа оффтопик: Таз думичка в червено трябва да е с пълен член... а сега кой трябва да чете учебничето....
      Учебничето съм го чел,както и доста други подобни,за разлика от теб.Ти като спреш да пишеш на диалект "ТАЗ",тогава ми говори.Критиката ти не беше градивна.Колега Пешев няма да ти отговарям,защото ти пръв претендира,че си знаещ малко по-горе.Нека темата запази смисъла си!
      Какво може да й е градивно на една критика, в която чисто и просто се казва: Не си сложил пълния член. Не съм филолог, но мисля, че имам повече познания по български език, отколкото вие. Само си прочетете предното изказване и направете един разбор на изречението - после нека пак да приказваме. Вие изтъквате, че сте филолог и правите забележка с грешки! Колкото до моето писане на диалект - къде в това учебниче пише, че диалектът е неправилен български език? Препоръчвам ви да прочетете "Съвременен български език" на Бояджиев, Куцаров и Пенчев. Вероятно тази книжка ви е позната, но отворете я все пак... Иначе по темата: По принцип не си падам по тунингованите коли, обаче пунтото кефи отвсякъде. Наскоро видях една тунингована брава... обаче, както и на другите тунинговани български коли, нещо й липсва, нещо не пасва....Сякаш собственикът се е е охарчил след спойлера, джантите и ауспуха....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колеги какво се карате на всеки човек се случва да сгреши сега ако тръгнем да гледаме на всеки постовете все някой грешка ще се намери.Стига сте спамили в темата.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Ето и новите модификации на бравото
          Прикачени файлове
          FIAT Bravo_GT

Коментар

Браво ,колега Браво-то е убиец!!!Ако искаш да се похвалиш и да го покажеш ----> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32908 Забирай някой от См и да се видим...Иначе за тунингованите Фиат-и ,харесват ми тези с изчистени линии ,да не е натруфено като Купе-то ,това вече става цигания!Смолянското ПунтоІ е адско изчадие!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
              Смолянското ПунтоІ е адско изчадие!
              ако става въпрос за моето зверче много се радвам, че ви харесва ама още не е готово, за следващото макс тунинг шоу по проект трябва да сме с нов салон, нов интериор като цяло, ламбо врати,малко модификация по фаровете и музика на мястото на задната седалка ) ама всичко с времето си

Коментар

stefcho_sm написа:
                Predatorsi написа:
                Смолянското ПунтоІ е адско изчадие!
                ако става вапрос за моито зверче много се радвам че ви харесва ама още не е готово,за следващото макс тунинг шоу по проект трябва да сме с нов салон,нов интериор като цяло,ламбо врати,малко модификация по фаровете и музика на мястото на задната седалка ) ама всичко с времето си
                Амчи за на кой друг бе ,колега!Лудница е колата ,дори и така!Представям си като я довършите!Успех с начинанието дано да стане така както си я представяш!!!Успех!!!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ge4i7ooo

tyson написа:
                  Ето ни и нас, не претендирам, че сме най-тунингования фиат просто сме Абарт
                  ето това е фаворита според мен,аз държа на заводските тунинги,а именно Абарт
                  Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...24758396ето я плевенската брава, отвън е уникална!!!!!!!!!!
                    Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
                    ---
                    Fiat Brava 1,2 16V SX

Коментар

Да наистина е много яка. :D Аз от кога пък си търся такива джанти и немога да намеря. Не съм много сигурен дали няма да опират но все пак много я отварят колата.
                      http://vbox7.com/play:1631a342
                      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

С такива джанти и спортно окачване гаранция, че ще опираш...
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

няма много тунинг, но ме кефи сам си го правя малко по малко
                          Прикачени файлове

Коментар

Ge4i7ooo

браво хубаво е, само да те питам от какво е тази добавка на бронята от типо или от друга, че и аз искам да си сложа на моето типо
                            Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Re: Ge4i7ooo

от голф 3 став с малко препасване моята е такава

Коментар

ето една снимка от мен
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X