но да се върнем към темата - в нея на всяка цена трябва да участват плевенската брава, на която за съжаление не намирам снимка, както и русенското типо и това на фил - не знам какво се случи с него...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
van_dal написа:stefcho_sm написа:много е хубаво само тия лепенки по капака отпред....Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
моля ви, не слагайте лепенки, които нямат общо с колата, наистина може да ви харесва, но поне измислете си някое ваше лого, отидете да ви го направят в рекламна агенция и ще сте наситина уникални поне това е моето мнение пп абе, пичове, не се ли казва - Фиати, аз така си го знам пп2 наистина много добре направени колици има тук, ПоЗдРаВиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Не искам да спамя,ама айде модераторите да вземат отношение,щото се пише Фиати,филолог съм,не ми се занимава да ви говоря за българска граматика и да ви давам примери,знам че е форум за автомобили,ама защо трябва да сме неграмотни и да ни се смеят всички.Пък автора като е толкова грамотен и мисли,че знае български,да хване да прочете "Граматика на Българският език" на проф.Иван Стоянов,едно жълто учебниче с твърди корици.Извинявам се за спама още веднъж,ама темата ми боде в очите написана по този начин.ПоздравиRenault Megane Coach 2.0 16v F7R
ex Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Fiat Duna 1.1 '87
ex Fiat Uno 1.3 '86
Коментар
-
MaLko_NapRaven написа:Не искам да спамя,ама айде модераторите да вземат отношение,щото се пише Фиати,филолог съм,не ми се занимава да ви говоря за българска граматика и да ви давам примери,знам че е форум за автомобили,ама защо трябва да сме неграмотни и да ни се смеят всички.Пък автора като е толкова грамотен и мисли,че знае български,да хване да прочете "Граматика на Българският език" на проф.Иван Стоянов,едно жълто учебниче с твърди корици.Извинявам се за спама още веднъж,ама темата ми боде в очите написана по този начин.ПоздравиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:MaLko_NapRaven написа:Не искам да спамя,ама айде модераторите да вземат отношение,щото се пише Фиати,филолог съм,не ми се занимава да ви говоря за българска граматика и да ви давам примери,знам че е форум за автомобили,ама защо трябва да сме неграмотни и да ни се смеят всички.Пък автора като е толкова грамотен и мисли,че знае български,да хване да прочете "Граматика на Българският език" на проф.Иван Стоянов,едно жълто учебниче с твърди корици.Извинявам се за спама още веднъж,ама темата ми боде в очите написана по този начин.ПоздравиЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Колега, не искам да се нападаме, все пак общата страст към марката ни е събрала тук, но каква филология си учил и къде не знам, но като гледам този пост..."Граматика на Българският език"1. "Българският" не се пише с главна буква и не се пише с пълен член, тъй като в случая не става дума за подлог. Правилото се учи в 5.клас.2. Пред "че" (след глагола "знам") трябва да има запетая.3. Запетаите не бива да се залепват за следващите думи....Аз не претендирам да съм супер грамотен или всезнаещ, ти го правиш, но не особено успешно, както и други колеги вече забелязаха.Не карам никого да казва "фиатове", просто казвам, че няма определена правило за мн.ч.и не искам никой да ме поучава. В крайна сметка истината е друга - най-правилно би било да се каже "тунинговани автомобили Fiat".И мир да има, не я отворих тази тема, за да се караме в нея, а за излязат най-показ най-добре тунингованите коли в страната! Нека модераторите изтрият всички (и моите мнения), отнасящи се до граматиката.Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
---
Fiat Brava 1,2 16V SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар