Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Ей,колега дай да направим някакво бартерче мойте джанти за твойте?
    Айде бартер на джантите с колите заедно че съм много навитак на HGT

Коментар

Аиде бе качваите да гледаме
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Да! Качвайте, че ми трябват идеи за моето 1.8 ГТ зверче
        EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
        http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

4o4kata написа:
          sUkI написа:
          Ей,колега дай да направим някакво бартерче мойте джанти за твойте?
          Айде бартер на джантите с колите заедно че съм много навитак на HGT
          Не , мерси

Коментар

ZinG написа:
            Да! Качвайте, че ми трябват идеи за моето 1.8 ГТ зверче
            готово
            Прикачени файлове
            FIAT Bravo_GT

Коментар

Ето ни и нас, не претендирам, че сме най-тунингования фиат просто сме Абарт
              Прикачени файлове
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

не е мой този Фиат Купе, просто го намерих от тунинг форума!!! иначе аз гледам по една кола да е хвърлен труд и да е направена качествено, останалото вече е лична преценкаа защо "фиатове" да не е правилно?в БАН не знам дали ще имат становище по въпроса :D
                Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
                ---
                Fiat Brava 1,2 16V SX

Коментар

Рептайл идеята за тъмни джанти ми харесва Тисон, а стелките с колата ли ти дойдоха или ти си ги купи?

Коментар

Те са от малкото неща, които са ми оставили както са си били...Ако знаете само какви джанти е имала

Коментар

добри брадвички
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Е покажи някъде какви са били джантите преди... и как ти падна такава оферта?

Коментар

Джантите така и не можах да ги зърна Разкичили са ги още като са я смъкнали от автовоза, само ми каза продавача, че с тях цената е щяла да бъде около 6000+ и затова ги е смъкнал и беше сложил стоковите.А иначе ето обяснението на въпроса ти как ми падна такава оферта:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18024П.П. С 2 думи колата я купих по ГСМ-а, само по снимки.Ходих да я видя реално чак след 4 дена, след като вече я бях капарирал в деня на обаждането ми...Сигурно е късмет

Коментар

Много яка история и още по-яка тема! Мерси Тисон. Само не разбрах дали продавача те е натоварил за праговете и бронята на абарт? както и спойлера предполагам? Или въобще? Защото когато аз търсех абарт преди 6 месеца намерих само едно МК2, което го даваха за 10 хиляди лева! сори

Коментар

Peshev написа:
                              не е мой този Фиат Купе, просто го намерих от тунинг форума!!! иначе аз гледам по една кола да е хвърлен труд и да е направена качествено, останалото вече е лична преценкаа защо "фиатове" да не е правилно?в БАН не знам дали ще имат становище по въпроса :D
                              Защото в множествено число е ФИАТИ.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Колега, нека спрем със спама на темата.Забелязвам, че си направил четири правописни грешки в подписа си (за домашно ги намери). Освен това в БАН няма определено езиково правило, което да нормира множественото число на това съществително собствено (!), а ако случайно има - ще се радвам да се позовеш на него и да го цитираш тук. До тогава нека всички в този форум се чувстват свободни да пишат както пожелаят. Не ми се ще да продължаваме дискусията, но точно в тази област не си ти човекът, който ще ме поучава.Приятелски поздрави към теб и към всички фенове на марката!
                                Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
                                ---
                                Fiat Brava 1,2 16V SX

Коментар

Working...
                                X