Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bagera написа:
    gergov 1973 написа:
    здравейте колеги решил съм да сменям окачването на пунтото някакви мнения и наблюдения за това благодаря ви предварителноhttp://www.kz-tuning.com/index.php?s...duct&show=1708
    Бюджетните окачвания от този тип нямат реглаж на твърдост, а возят наистина твърдо. На хубав път с хубави гуми влизането в завоите е удоволствие, при кофти настилка трябва да се внимава
    водят го регулируемо от 25 до 55 мм

Коментар

понеже и аз търсих окачване....за точно това FK automotive не успях да намеря нито едно положително изказване на тема качество, здравина и издръжливост...ако си го взел дай някакъв коментар дали става изобщо за нещо, че 500лв за комплект спортни регулируеми амортисьори и пружини си е смешна цифра...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

gergov 1973 написа:
        bagera написа:
        gergov 1973 написа:
        здравейте колеги решил съм да сменям окачването на пунтото някакви мнения и наблюдения за това благодаря ви предварителноhttp://www.kz-tuning.com/index.php?s...duct&show=1708
        Бюджетните окачвания от този тип нямат реглаж на твърдост, а возят наистина твърдо. На хубав път с хубави гуми влизането в завоите е удоволствие, при кофти настилка трябва да се внимава
        Регулираемо е само по-височина, колегата има предвид да е регулираемо и по твърдст Тия окачвания на цени на стоково окачване са ми малко съмнителни, не съм ползвал или купувал, но съм малко резервиран, имаше в тунинг форума едни колеги, май бяха от Казанлък, които преправяха стокови в спортни амортесьори, тоест взимаш си само едни спортни пружини и си правиш твойте амове, добро, качествено и марково окачване под 1000лв мисля, че няма.Намери си пружини свалящи 30-40мм и можеш да ги ползваш на стоковите амове, подобрява се маневреността, колата става с още по твърда возия, но вечно щастие няма.
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          gergov 1973 написа:
          bagera написа:
          gergov 1973 написа:
          Регулираемо е само по-височина, колегата има предвид да е регулираемо и по твърдст Тия окачвания на цени на стоково окачване са ми малко съмнителни, не съм ползвал или купувал, но съм малко резервиран, имаше в тунинг форума едни колеги, май бяха от Казанлък, които преправяха стокови в спортни амортесьори, тоест взимаш си само едни спортни пружини и си правиш твойте амове, добро, качествено и марково окачване под 1000лв мисля, че няма.Намери си пружини свалящи 30-40мм и можеш да ги ползваш на стоковите амове, подобрява се маневреността, колата става с още по твърда возия, но вечно щастие няма.
          да фирмата която ги предлага е от Казанлък и аз не можах да намеря отзиви за тях за това съм скептичен. Взех 4 каяби за около 600 лв за това питам за мнение и на мен ми се струват евтини

Коментар

Прикачени файлове
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Джантите на сивото изглеждат много добре
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Хайде и ние сливналии да се разпишем...
                Прикачени файлове
                https://f-a.d-cd.net/dd502eu-960.jpg

Коментар

Къде е тунинга?
                  fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

ARaGoRN написа:
                    Къде е тунинга?
                    Е не видиш ли? Това закаченото на огледалото :D :D :P Нищо лично към колегата, ама това не е за тука, а за http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6&start=1410
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Remap (ок. 185 кс), Ragazzon генерация, Bilstein/Eibach B12 Prokit окачване + разни външни и вътрешни дреболии
                      Прикачени файлове

Коментар

1.9 Multijet
                        Прикачени файлове
                        Alfa Romeo 145 1.4 MPI (поръчкова ск. кутия), Спорен филтър от Илиянци, светещ накрайник, Никел лайсна, Лепенка "Sparkko", 102коня на диното...

Коментар

Прикачени файлове
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                          X