фотошоп няма турих окачване от старата тойота и малко рязах с ъглошлайфа ама става..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
Браво ЖТД, ква стана тя саа "Пак те хванах"..... Еййй не мож излъга тука ни един път бе батка се те хващат.... За Тойотата - греда, тука с туй фотошопнатото Браво - пак греда..... Те викаш те хващат, ама ти си лъжеш.... Значи нормален човек след толкова и такива излагации не би продължил участието си тук ..... Ти обаче си най-активния потребител и то все в теми и коментари баш дето най - неаш абер и най-ставаш за кашмер ..... Ама, продължавайки така упорито да си активен и да ставаш за смях във този баш форум на фиат фенове ... два се вариантите за теб - или си верно голям фен, или си откачен......... Междувременно да не е да ти се намира още някое окачване - спортак от Тойота да си го пасна и аз с флекса на Фиата Не че ми треа, ама просто много ма кефи кат се реже с флекс кви искри прай - все едно бенгалски огън по коледаТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
аз само пружините ползвах те са lowering дето са иначе съм с някви KYBиначе да прав си аз съм фен и съм откачен ти къв искаш да съм ще зема верно да дойда на некоя сбирка от София форумска, или направо на италфеста да видите къв съм луд пием 8 големи коняка Черноморско злато и ставам и си тръгвам по права линия като пичleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Лоши хора сте значи..... Кво се бърка примерно да си е сменил койлитата юнака и да е нарязал ланжероните с цел припасване на Тойот-ските пружини .... ей тъй само за проба... сега, ако не му хареса ш"си смени купето и пак с койлита..... Ама вас, като Ви мързунти да бачкате мислите си, че смяната на едно купе е кой знай каква работа - на .... мислите си, че лъже човека.... И аз вече,като него чета Ви тука и виждам, че хал хабер си неате от света.... Само гледате да го обвинявате човека, че лъже.... И за Тойотата го обвинихте че лъже, и снимката на Бравото му мислите за фотошоп, сега пък и за окачването...... Просто нещо сте недоразбрали пак Е той сега ще обясни кое точно, ама разбрали-недоразбрали - бързате да храните .......лоши...... лоши хора стеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Лоши хора сте значи..... Кво се бърка примерно да си е сменил койлитата юнака и да е нарязал ланжероните с цел припасване на Тойот-ските пружини .... ей тъй само за проба... сега, ако не му хареса ш"си смени купето и пак с койлита..... Ама вас, като Ви мързунти да бачкате мислите си, че смяната на едно купе е кой знай каква работа - на .... мислите си, че лъже човека.... И аз вече,като него чета Ви тука и виждам, че хал хабер си неате от света.... Само гледате да го обвинявате човека, че лъже.... И за Тойотата го обвинихте че лъже, и снимката на Бравото му мислите за фотошоп, сега пък и за окачването...... Просто нещо сте недоразбрали пак Е той сега ще обясни кое точно, ама разбрали-недоразбрали - бързате да храните .......лоши...... лоши хора стеFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
PaUnOff написа:Преди време съм чел в една тема, че си: със coilover-и, които за снимката си навил докрай, а иначе не я караш толкова ниско.Bravo 1.9 JTD написа:Тия са ми зимните,няма да си чупа готините по тия снежни атаки, пък и съм го навил докрай койловъра само за снимката естествено че не го карам така да не съм луд.... инак е тва са ми летнитеFiat Coupe 16V Turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар