За първи път виждам като мойте джанти самo дето гумите са ми Yokohama AVS-sport 195/50/15прави ли си фланци при мен опраха на моста за 9 мм и направих 12 мм фланци
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Капака е правен със метал не е със смола.И не го е правил Вальо а друг приятул.И не не съм слагал фланци просто всичко си пасна.Даже скоро отзаде ще е със 205/50 гума.
Капака е правен със метал не е със смола.И не го е правил Вальо а друг приятул.И не не съм слагал фланци просто всичко си пасна.Даже скоро отзаде ще е със 205/50 гума.
явно на уното ЕТ 40 му идва много,195/50/50 е един от най добрите размери има много хубави гуми с тоз размер на поносима цена сликове също и така на татака но всеки сам си решава
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Наистина много добро пунто. Въобще тази кола с този си дизайн е адски интересна и на мене ми допадат най-вече заигравки с цвета. Мисля си, че стикер и боя с лого не вреди, още повече, че е от "фирмата". Виж ако на ВАГ му лепнат АБАРД ... ще е страшно, но в случая кефи!!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Наистина много добро пунто. Въобще тази кола с този си дизайн е адски интересна и на мене ми допадат най-вече заигравки с цвета. Мисля си, че стикер и боя с лого не вреди, още повече, че е от "фирмата". Виж ако на ВАГ му лепнат АБАРД ... ще е страшно, но в случая кефи!!!
Мерси за хубавите думи
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
не ми харесва Бравото на mtroika поради причината че тези груби форми не отиват на тази яйцеивидна кола, затварянето на решетката едва ли е добър вариянт - коша има нужда от студен въздух и тези джанти седят като бирени капачки с тоя отвратителни грозен клиренс...харесва ми пунтото на Cerwin сега една бяла линия бих сложил аз в единия край на колата която да минава и ще застане невероятнои Типото на 1912 ми харесва както и 131цата, това бяха сериозните италянски преставители на Калояново , успех
не е нещо кои знае какво ни мен си ме радва скоро мисля да вложа някои друг лев и тогава вече ще кача по актуални снимки(провоядисване поправка на прагове и нов заден стоп ) и ако някои може да ми препоръча тапицер ,4е корите ме дразнят много и с това мисля да започна благодаря предварително
Прикачени файлове
Fiat bravo td 100 nai izumitelniqt avtomobil suzdavan nqkoga!
Коментар