PaUnOff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
lithrone
-
Не разбирам какъв му е проблемът на колегата с Мареата,който явно ми е и адаш ?! Всеки прави по колата си каквото и колкото може - важното е той да си я харесва , а и е напълно нормално собствениците на коли,като моята и неговата , които са дали 3 - 5000 лева за возилото и представляваме болшинството във форума да не разполагаме с по още 20000 лева за такъв тунинг,какъвто явно на него му се иска ... И мен ме дразнят клатещи главите си кученца,зарове или някакви несполучливи мрежи и спойлери , но подобни изпълнения тук почти не съм виждал - напротив повечето от колите ми харесват , личи си че са вложени любов и старание , така , че няма смисъл да злобееш Ma®tin - е - доколкото виждам и твоя слон не е с най - дългия хобот P.S. Мерси за светкавичната единичка на тоя , дето не ми хареса коментара
Коментар
-
PaUnOff написа:Че аз половината от нещата дето си ги изброил не съм ги виждал в тая тема.... да не си се объркал нещо? Има и не толкова хубави неща, обаче има и доста добри изпълнения... ти примерно защо си сложил тая гума на вратата, като не е красиво, или тея тасчета дето имитират лята джанта.... Айде със здраве- виж монитора по горе как е вграден и не се разправяй Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 П.С. колега "lithrone" може само да му пръснеш рамката черна или да я махнеш че много се откроява...това е само мое мнение деПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
АХАХАХАХ чудя се за каква гума става въпрос! АХАХАХХ ЦИРК! Тя си беше сложена от италианците, тасовете също. Прав си адаше. От всичките 83 страници има 8 хубави коли и още 18 добре изглеждащи такива. Някои са се постарали, хвърлили са пари за хубави бои, лакове, джанти, гуми, но болшинството е разчитало на светещи стелки и хромирани топчета за скоростите от битака! Бих подкрепил думите си със снимки, но хората ще се разсърдят, като гледам всички са доста сприхави, по отношение на "оптичните си тунинги" със здраве
Коментар
-
s00rry написа:Ma®tin написа:Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
lithrone
Ma®tin написа:s00rry написа:Ma®tin написа:Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Ma®tin написа:Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
lithrone написа:bravite написа:lithrone написа:обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче...FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
lithrone
bravite написа:lithrone написа:bravite написа:lithrone написа:обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар