Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PaUnOff написа:
    Че аз половината от нещата дето си ги изброил не съм ги виждал в тая тема.... да не си се объркал нещо? Има и не толкова хубави неща, обаче има и доста добри изпълнения... ти примерно защо си сложил тая гума на вратата, като не е красиво, или тея тасчета дето имитират лята джанта.... Айде със здраве- виж монитора по горе как е вграден и не се разправяй Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 П.С. колега "lithrone" може само да му пръснеш рамката черна или да я махнеш че много се откроява...това е само мое мнение де
    Началната идея беше да е черна рамката , но реших да я оставя така за сега.Тя се сваля лесно, въпрос на 3 минути е да я пръсна.Вероятно ще я пръсна ако не се намери кандидат за конзолата и ще си я сложа в бравото ... ще видим

Коментар

Не разбирам какъв му е проблемът на колегата с Мареата,който явно ми е и адаш ?! Всеки прави по колата си каквото и колкото може - важното е той да си я харесва , а и е напълно нормално собствениците на коли,като моята и неговата , които са дали 3 - 5000 лева за возилото и представляваме болшинството във форума да не разполагаме с по още 20000 лева за такъв тунинг,какъвто явно на него му се иска ... И мен ме дразнят клатещи главите си кученца,зарове или някакви несполучливи мрежи и спойлери , но подобни изпълнения тук почти не съм виждал - напротив повечето от колите ми харесват , личи си че са вложени любов и старание , така , че няма смисъл да злобееш Ma®tin - е - доколкото виждам и твоя слон не е с най - дългия хобот P.S. Мерси за светкавичната единичка на тоя , дето не ми хареса коментара

Коментар

PaUnOff написа:
        Че аз половината от нещата дето си ги изброил не съм ги виждал в тая тема.... да не си се объркал нещо? Има и не толкова хубави неща, обаче има и доста добри изпълнения... ти примерно защо си сложил тая гума на вратата, като не е красиво, или тея тасчета дето имитират лята джанта.... Айде със здраве- виж монитора по горе как е вграден и не се разправяй Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 П.С. колега "lithrone" може само да му пръснеш рамката черна или да я махнеш че много се откроява...това е само мое мнение де
        хахах .. погледнах и аз неговия тунинг с тазове и гумата на вратата.. хахаха пръснах се от смях на фона на неговите думи и като гледам мареята
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

АХАХАХАХ чудя се за каква гума става въпрос! АХАХАХХ ЦИРК! Тя си беше сложена от италианците, тасовете също. Прав си адаше. От всичките 83 страници има 8 хубави коли и още 18 добре изглеждащи такива. Някои са се постарали, хвърлили са пари за хубави бои, лакове, джанти, гуми, но болшинството е разчитало на светещи стелки и хромирани топчета за скоростите от битака! Бих подкрепил думите си със снимки, но хората ще се разсърдят, като гледам всички са доста сприхави, по отношение на "оптичните си тунинги" със здраве

Коментар

s00rry написа:
            Ma®tin написа:
            Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            колега като те гледам какво караш.., направи я колко "талигата от 75коня" тогава коментирай коментари от сорта , и израза "ангелски гъзове" не мисля че е уместен за този форум нека модераторите разчистят !
            Като неумело подмазване ли да намирам "уместните" ти съвети към модераторите? Не всичко е "цветя и рози", хората са различни, мненията им - също! Всеки коментар, различен от "Кърти", "Евала мацо", "Супер резачка", "Бахти бръмчалката", трябва да бъдат трити ли? Осъзнайте се хора! "Госпожо, госпожо Гошко ме обиди, скарайте му се!"

Коментар

Ma®tin написа:
              s00rry написа:
              Ma®tin написа:
              Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              колега като те гледам какво караш.., направи я колко "талигата от 75коня" тогава коментирай коментари от сорта , и израза "ангелски гъзове" не мисля че е уместен за този форум нека модераторите разчистят !
              Като неумело подмазване ли да намирам "уместните" ти съвети към модераторите? Не всичко е "цветя и рози", хората са различни, мненията им - също! Всеки коментар, различен от "Кърти", "Евала мацо", "Супер резачка", "Бахти бръмчалката", трябва да бъдат трити ли? Осъзнайте се хора! "Госпожо, госпожо Гошко ме обиди, скарайте му се!"
              Абе че е пълно с цигании пълно е ама в крайна сметка кой колкото може или по-точно на кой каквото му харесва :D Едни се кефят на булани други на спойлери трети на топки за лостове четвърти на лампички ... аз например гледам да си направя колата отвътре а че отвънка нямам здрав елемент и че съм с тасове и пукнат джам не ми дреме Да си призная и мен ме дразнят постовете изпълнени с възхищение за неща които не струват 20 стотинки ама ... такива са хората....кво да се прави Нека не обръщаме темата в спор обаче... кой крив кой прав кой красив кой грозен.... не е тука мястото просто ...колегата Ma®tin си изказа негативното мнение и веднага му се нахвърлихте той колко бил крив... научете се да приемате и негативните мнения за проектите си .... те в крайна сметка в повечето случаи са пълен шок снимките го доказват... има много хубави неща но повечето са тотални безвкусици.

Коментар

Едно негативно мнение може да се изрази и само с думите "не ми харесва" .. ако си чел наистина цялата тема ще видиш че има и такива постове. Просто начина му на изразяване засегна всички, които пишат в тази тема и са сложили снимки тук.

Коментар

Е извинявай, ама има такива фрапиращи изцепки, че направо няма база за сравнение! Сложи кожи, музики, ала-бала ама някои са попрекалили с "оптичния тунинг", затова смятам, че начинът ми на изразяване пасва на тези автомобили.

Коментар

Ma®tin написа:
                    нещо против заровете ли имаш...кат не ти харесват недеи я гледа бе човек тука само си споделяме разни работи кат не та кефи недеи да гледаш и толкозима хора които се кефят на такива работи, пък ти си караи там квот си караш и недеи обръща внимание на другите с заровете и оцетните капачки...
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Е то ако на всички ни харесваше едно и също нямаше да е интересно.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

много са възпитани кви коментари пишат се едно са учени студенти хахаха :D
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

ахахахах, да 99% от коментарите тук са от академично ниво нагоре!

Коментар

lithrone написа:
                            bravite написа:
                            lithrone написа:
                            обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче...
                            ОООО само да има за какво веднага ще те критикувам
                            Ето ме и менИмам още работа по корите на вратите, тавана, пепелника и таблото с километража... и по централната конзола тъй като сега съм приготвил един лаптоп за вграждане
                            ааа сега те почвам колега харесвамо вграждането,само за рамката несе връзва с интериоракаде си сложил двд-то или ще си с лаптоп ??? това монитор за вдраждане ли е или некав друг??мойта кошница пак сам я разметкал на 5 страни :D :D :D :D има като стана готов и аз ще пусна некоя снимка ,иначе от вчера сам с АГУ ама щтом вдига 195 км/ч е добре
                            FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                            НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

bravite написа:
                              lithrone написа:
                              bravite написа:
                              lithrone написа:
                              обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче...
                              ОООО само да има за какво веднага ще те критикувам
                              Ето ме и менИмам още работа по корите на вратите, тавана, пепелника и таблото с километража... и по централната конзола тъй като сега съм приготвил един лаптоп за вграждане
                              ааа сега те почвам колега харесвамо вграждането,само за рамката несе връзва с интериоракаде си сложил двд-то или ще си с лаптоп ??? това монитор за вдраждане ли е или некав друг??мойта кошница пак сам я разметкал на 5 страни :D :D :D :D има като стана готов и аз ще пусна некоя снимка ,иначе от вчера сам с АГУ ама щтом вдига 195 км/ч е добре
                              Рамката я обсъдихме де черен мат ще е ... DVD-то е в жабката. Монитора си беше нормален.Сега съм на тема комп за това и съм пуснал конзолката и всички нещица покрай нея за продан Скоро ще се похваля и с комчето.Почнах изрязването на другата ми конзола снощи.Смятам да взема GPS модул, камера за задно виждане блутут хубава саунд карта защото съм взел една домашна системка (мисля да сменя кар аудиото с hi-fi) ,wi-fi ,един пад от лаптоп евентуално вграден близо до подлакътника и най-вероятно една мини блутут клавиатурка в случаите когато ще се налага да щракам повечко време за настройки и тем подобни...Ако някой има други предложения ще се радвам да ги сподели

Коментар

клавиатурката от лаптопа я вгради в сенника така няма да даваш пари за блутут клавиатура , а на лаптопа е компактна и може да се събере там

Коментар

Working...
                                X