uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добре тунингованите фиaти в страната
Collapse
X
-
хахах зимата ще трябва да я зазимяваш здраво в тоя случай а междодругото да те питам , на тунинг събора ти видях наживо барчето на скоростния лост , много яко е стнаало и исках да те питам 2 неща .. 1вото е - барчето от каква кола си го взел , или си го майсторил цялото сам и 2рия въпрос е .. къде ти е ръчната, зашотот не я видях :Dпитам , защотото и аз имам желание да направя нещото подобноПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:хахах зимата ще трябва да я зазимяваш здраво в тоя случай а междодругото да те питам , на тунинг събора ти видях наживо барчето на скоростния лост , много яко е стнаало и исках да те питам 2 неща .. 1вото е - барчето от каква кола си го взел , или си го майсторил цялото сам и 2рия въпрос е .. къде ти е ръчната, зашотот не я видях :Dпитам , защотото и аз имам желание да направя нещото подобно
Коментар
-
даи да видим сега как е отвътре недеи го кри ето нещо и от мен http://www.vbox7.com/play:e4b9a382Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
uBoy написа:много здраво е станало човек какво си използвал за направата му ? от какът материал е барчето ? извинявай, че така те разпитвам, но наистина и аз съм се зарибил за такова нещо
Коментар
-
lithrone
bravite написа:lithrone написа:обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче...
Коментар
-
Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Ma®tin написа:Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Че аз половината от нещата дето си ги изброил не съм ги виждал в тая тема.... да не си се объркал нещо? Има и не толкова хубави неща, обаче има и доста добри изпълнения... ти примерно защо си сложил тая гума на вратата, като не е красиво, или тея тасчета дето имитират лята джанта.... Айде със здраве- виж монитора по горе как е вграден и не се разправяй Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 П.С. колега "lithrone" може само да му пръснеш рамката черна или да я махнеш че много се откроява...това е само мое мнение деFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар