хахах зимата ще трябва да я зазимяваш здраво в тоя случай а междодругото да те питам , на тунинг събора ти видях наживо барчето на скоростния лост , много яко е стнаало и исках да те питам 2 неща .. 1вото е - барчето от каква кола си го взел , или си го майсторил цялото сам и 2рия въпрос е .. къде ти е ръчната, зашотот не я видях :Dпитам , защотото и аз имам желание да направя нещото подобно
хахах зимата ще трябва да я зазимяваш здраво в тоя случай а междодругото да те питам , на тунинг събора ти видях наживо барчето на скоростния лост , много яко е стнаало и исках да те питам 2 неща .. 1вото е - барчето от каква кола си го взел , или си го майсторил цялото сам и 2рия въпрос е .. къде ти е ръчната, зашотот не я видях :Dпитам , защотото и аз имам желание да направя нещото подобно
барчето изцяло е правено и тапицирано от мен, единствено по рода си е и наистина стана много сполучливо.Ръчната е под подлакатника който се вдига
фуги не остават,аз я напаснах за около 3 часа след доста рязане я монтирах и отидох с колата да залепят където е рязано с пластмасова заварка и стана като ново .....не е лесно ама за мен има доста зловещ ефект :D
аз щи метна ама май нямам ...... може да намеря някоя като е в колата но в процес на работа нямам...правено е в колата да може да пасне всичко ........Ето ти 1 снимка но с старата кожа на лоста
много здраво е станало човек какво си използвал за направата му ? от какът материал е барчето ? извинявай, че така те разпитвам, но наистина и аз съм се зарибил за такова нещо
много здраво е станало човек какво си използвал за направата му ? от какът материал е барчето ? извинявай, че така те разпитвам, но наистина и аз съм се зарибил за такова нещо
ами правил съм го т ПДЧ (талашит) прави се парче по парче и се напасва в колата...в колата се и сглобява....и след като се сглоби се сваля и се тапицира,а подлакатника на пантички и така Успех
обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче...
ОООО само да има за какво веднага ще те критикувам
Ето ме и менИмам още работа по корите на вратите, тавана, пепелника и таблото с километража... и по централната конзола тъй като сега съм приготвил един лаптоп за вграждане
Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Е няма такива селянии! Заклевам се! Сигурно и във VW клуб няма такива селски изпълнения! Позор за колите! Разгледах цялата тема - то не бяха зарове, то не бяха кожи, уродливо несъразмерни джанти и гуми, капачки от оцет на чистачкие, китеници, антистатици, клатещи се кученца, ангелски очи, ангелски зъби, ангелски гъзове! ЦИРК! Талиги по 75 коня, ама с "оптичен" тунинг за 1750 коня! ЦИРК! Качвайте още да се смеем! Като не умеете и нямате възможност да "тунинговате", не се излагайте. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
колега като те гледам какво караш.., направи я колко "талигата от 75коня" тогава коментирай коментари от сорта , и израза "ангелски гъзове" не мисля че е уместен за този форум нека модераторите разчистят !
Че аз половината от нещата дето си ги изброил не съм ги виждал в тая тема.... да не си се объркал нещо? Има и не толкова хубави неща, обаче има и доста добри изпълнения... ти примерно защо си сложил тая гума на вратата, като не е красиво, или тея тасчета дето имитират лята джанта.... Айде със здраве- виж монитора по горе как е вграден и не се разправяй Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 П.С. колега "lithrone" може само да му пръснеш рамката черна или да я махнеш че много се откроява...това е само мое мнение де
Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар