zdr kolegi sajelqvam za kirilicata ama taka se polu4i etoq i moqta FIATKA det sa vika nov sam v zanaqta ama sam si go pravil sam :D nemam djanti ama i tova 6te staneАйде сега като си нов вземи и прочети правилата на този форум и започни да ги спазваш.Следващото нарушение ще бъде санкционирано.
прав си колека отнесохме се а и с бисер не си го меря , нали така ако не да во вадя може модератора малко да разчисти , даже ще го помоля че че насрахме малко темата )разбрах ме се че най-накрая че за пари те си върши работа да видиш ламбдата какво мери . което пак е нещо , по добре е от нищоНо истината е широколентовите сонди
от едно интериорно украшение си стана цял роман, ама пък съм благодарен че ми разяснихте некои работи,ама сега ако ми кажете каде са си сложа и дачика за маслото :D цена нема да имате иначе ето малко снимки от прогреса.Ще има и волтметър до тях,да уточния ,че цвета е само докато зглобя колата .Чакам мнения та дори и негативни
на мен лично не ми харесва където си сложил предните колонки,уредите за измерване,мое мнение е ше бъде по добре ако вместо колоните на предните прозорци сложиш уредите, просто са много далече от шофюрското място и едва ли имаш толкова добра видимост,иначе съм виждал твоито брависимо по улиците на благоевград и много радва окото,Успех
колега радвам се че ти харесва бравото ,доколкото за колоните ми се струва че ще станат по добре като се боядисат , иначе уредите не ди исках да са на гредата поради факта че на всяка кола са наредени там пък и много силно ми светят иначе едно табло от браво за сравнение
може би наи добре според мен ше бъдат на мястото на духалката на прозореца,нея почти не я ползвам,ако можеш да направиш неква стоика мисля че там ше пасне наи добре,мое мнение
прав си колека отнесохме се а и с бисер не си го меря , нали така ако не да во вадя може модератора малко да разчисти , даже ще го помоля че че насрахме малко темата )разбрах ме се че най-накрая че за пари те си върши работа да видиш ламбдата какво мери . което пак е нещо , по добре е от нищоНо истината е широколентовите сонди
от едно интериорно украшение си стана цял роман, ама пък съм благодарен че ми разяснихте некои работи,ама сега ако ми кажете каде са си сложа и дачика за маслото :D цена нема да имате иначе ето малко снимки от прогреса.Ще има и волтметър до тях,да уточния ,че цвета е само докато зглобя колата .Чакам мнения та дори и негативни
От мен имаш едно негативно мнение.Цялата работа е ужасна безвкусица.Всичко е правено едно към гьотере, обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче... скоро ще завърша моето и ще постна снимки да ми върнеш критиките
ок ще кача ама задната броня е в окаяно състояние и ме е срам напукана и изместена задния капак и той е малко навътре от бронята ще го оправя и няма проблем да кача, петък,събота може евентуално да се засечем със Софиянци на Бояна аз ще съм там сигорно :D
Коментар