Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е то само с тв то стана по интересно
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ако ще са там тия уредчета, поне ги завърти към тебе като при Алфа как са. Ще е много по добре.
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

zdr kolegi sajelqvam za kirilicata ama taka se polu4i etoq i moqta FIATKA det sa vika nov sam v zanaqta ama sam si go pravil sam :D nemam djanti ama i tova 6te staneАйде сега като си нов вземи и прочети правилата на този форум и започни да ги спазваш.Следващото нарушение ще бъде санкционирано.
        Прикачени файлове

Коментар

радва ме как си направил духалките на парното
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

bravite написа:
            BeAsT BRAVO HGT написа:
            bravite написа:
            WhitePower написа:
            прав си колека отнесохме се а и с бисер не си го меря , нали така ако не да во вадя може модератора малко да разчисти , даже ще го помоля че че насрахме малко темата )разбрах ме се че най-накрая че за пари те си върши работа да видиш ламбдата какво мери . което пак е нещо , по добре е от нищоНо истината е широколентовите сонди
            от едно интериорно украшение си стана цял роман, ама пък съм благодарен че ми разяснихте некои работи,ама сега ако ми кажете каде са си сложа и дачика за маслото :D цена нема да имате иначе ето малко снимки от прогреса.Ще има и волтметър до тях,да уточния ,че цвета е само докато зглобя колата .Чакам мнения та дори и негативни
            на мен лично не ми харесва където си сложил предните колонки,уредите за измерване,мое мнение е ше бъде по добре ако вместо колоните на предните прозорци сложиш уредите, просто са много далече от шофюрското място и едва ли имаш толкова добра видимост,иначе съм виждал твоито брависимо по улиците на благоевград и много радва окото,Успех
            колега радвам се че ти харесва бравото ,доколкото за колоните ми се струва че ще станат по добре като се боядисат , иначе уредите не ди исках да са на гредата поради факта че на всяка кола са наредени там пък и много силно ми светят иначе едно табло от браво за сравнение
            може би наи добре според мен ше бъдат на мястото на духалката на прозореца,нея почти не я ползвам,ако можеш да направиш неква стоика мисля че там ше пасне наи добре,мое мнение

Коментар

bravite написа:
              WhitePower написа:
              прав си колека отнесохме се а и с бисер не си го меря , нали така ако не да во вадя може модератора малко да разчисти , даже ще го помоля че че насрахме малко темата )разбрах ме се че най-накрая че за пари те си върши работа да видиш ламбдата какво мери . което пак е нещо , по добре е от нищоНо истината е широколентовите сонди
              от едно интериорно украшение си стана цял роман, ама пък съм благодарен че ми разяснихте некои работи,ама сега ако ми кажете каде са си сложа и дачика за маслото :D цена нема да имате иначе ето малко снимки от прогреса.Ще има и волтметър до тях,да уточния ,че цвета е само докато зглобя колата .Чакам мнения та дори и негативни
              От мен имаш едно негативно мнение.Цялата работа е ужасна безвкусица.Всичко е правено едно към гьотере, обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче... скоро ще завърша моето и ще постна снимки да ми върнеш критиките

Коментар

lithrone написа:
                обаче те поздравявам за успешно вграденото мониторче... скоро ще завърша моето и ще постна снимки да ми върнеш критиките
                ОООО само да има за какво веднага ще те критикувам
                FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

ъп
                  Прикачени файлове
                  FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                  НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

ъп - моят нафтов бегач.. (житен ТДИ килър) :D
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                      ъп - моят нафтов бегач.. (житен ТДИ килър) :D
                      Колега, само едни дискове ти липсват.Качи подробни снимки ако ти се занимава да я разгледаме колицата.

Коментар

ок ще кача ама задната броня е в окаяно състояние и ме е срам напукана и изместена задния капак и той е малко навътре от бронята ще го оправя и няма проблем да кача, петък,събота може евентуално да се засечем със Софиянци на Бояна аз ще съм там сигорно :D
                        leave something of the happiness you bring

Коментар

:P Играл е малко фотошоп за боята само щото не е боядисана още
                          Прикачени файлове

Коментар

е тая броня е зверска ! само незнам как ще караш по нашите пътища, че като гледам колко е ниска...
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

x

Стефчо ти си бахти изрода :D

Коментар

Малко и от мен

не е нищо особено
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X