Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емблеми, стикери, лепенки и прочее по колата само след смърта ми :D Относно джантетата разбирам че на всички не ви харесват, но колата не е 1.2 моно и върви доста прилично ако те повозя със малките грозни джанти (оригинални абартови фият джанти леки и здрави) и после с валяците 16 борбет ще решиш, че се возиш на различни коли.Прекалено много ми се лишава удоволствието от бууста с големите джанти затова и ги махнах, иначе със тях колата наживо е просто брутална :D

Коментар

Еми значи си за едни магнезиеви (или както там се наричаха) 16-ки и проблема е решен, лошото е че не са евтини, а не са и много здрави :D
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

_power_ написа:
        Черното ГТ изглеждаше смешно с тея малки гумета на ’’тунинг’’ събора в Бистрица Сега нещата седят доста по-добре с тези джанти макар според мен да не са най добрите за него П.С. към собственика замислял ли си се за една емблема с надпис фиат на решетката (червена примерно) даже ще се върже със силиконовите кривки на кулера
        хмм добре само да те питам дали има тунинг на путно особено на ГТ дето да не изглежда малко странно не смешно ! ГТ му трчябва 16-ли от купе турбо и окачване + чип и кулер отпред и до там с визията с тоя маник и тогава мога да кажа че гт-то е красиво ! лично мнение не коментирам никой :P
        Търся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941

GT 1.4 TURBO 8V

Коментар

И ти си прав с 16-ка и окачване ще стане красиво, но няма да е визуално тунинговано. Примерно моето е визуално тунинговано и според мен отново е красиво това е трудното да се направи, а не да сложиш джанти Вече дали на някой друг му харесва как е тунинговано мойто е друга работа всеки си има мнение

Коментар

Няма ли някои ентусиаст да направи 1 клипче на Бг тунинг автомобили да са изкефим ..
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Това е Фичо.Проектът е винаги в развитие ,в зависимост от финансите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Прикачени файлове

Коментар

Доста добре изглежда 1.6 ли е?
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

радва с тея джанти особенно .. само едно не ми допада много .. тези лайснички отгоре на фаровете. Вместо да направят колата с малко по агресивен вид примерно, те я правят някак си "заспала", "зажомяла".
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

PaUnOff написа:
                    Доста добре изглежда 1.6 ли е?
                    няма друго кво да е..... Stasik дай да му забъркам някой броня бре... :Dтака и така сме я подкарали на пловдивски бравоци...
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re: Tuning Fiat Bravo

mtroika написа:
                      Ето колеги и моята Италянка
                      Много лачено, само че отпред ми прилича на Тигра
                      Танцувай с любов!
                      Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

Paunoff 1.6 e колега.uBoy именно зажимялия вид ми харесва...Спокоен джентълмен е малко :DСъби знаеш коя е предната броня за мен:Знаеш и задната коя е
                        Прикачени файлове

Коментар

Колега това капачки Ферари ли са Ще споделиш ли как си ги направил Колеги някой може ли да каже как да си направа капачки или от къде да взема Дали отвора за капачката е еднакъв на всички джанти, защото моите са от опел
                          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Re: Tuning Fiat Bravo

oTBpaTuTko написа:
                            mtroika написа:
                            Ето колеги и моята Италянка
                            Много лачено, само че отпред ми прилича на Тигра
                            хахахаах... Казаха ли ти го а?
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Ето нова снимка , като сложа новите прагове и задна броня , ще я снимам и отзад
                              Прикачени файлове
                              FIAT Bravo_GT

Коментар

ако му дигнеш и цолажа на гумите ще пръсне още опевече
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X