Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добре тунингованите фиaти в страната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    много ме кефи това типо!
    типото да и на мен мн ми харесва ама колега сподели колко коня е , едно друго
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

:P
      Прикачени файлове
      FIAT Bravo_GT

Коментар

Айде и аз да се покажа
        Прикачени файлове

Коментар

с кое да се покажиш ? едното е комби с лети джанти другото е зелено пунто с джанти за 350 лв ( примерно)
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
            с кое да се покажиш ? едното е комби с лети джанти другото е зелено пунто с джанти за 350 лв ( примерно)
            Леко бе агресия тъкмо щях да си качвам снимки и на мойта кошница ама направо ме отказа

Коментар

Grisha_bravo написа:
              Първо джантата не е за 350 кинта ,ако това искаш да знаеш а са без пари направо и Второ аз не помня да съм се заяждал с теб

Коментар

Колеги мисля че това е тема за показване на тунинговани Фиати ??Във колите на колегата любомм не виждам много тунинг ??има си тема във форума за показване на фиатите !!!
                FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

r3p71l3 написа:
                  е те тва съм го виждал някъде из Пловдив ама май не беше с тая броня преди?
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    r3p71l3 написа:
                    е те тва съм го виждал някъде из Пловдив ама май не беше с тая броня преди?
                    Да из Пловдив се подвизава
                    FIAT Bravo_GT

Коментар

lubomm написа:
                      Grisha_bravo написа:
                      Първо джантата не е за 350 кинта ,ако това искаш да знаеш а са без пари направо и Второ аз не помня да съм се заяждал с теб
                      не се заяждам а просто имах впредвид че според мен не са за тази тема
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

То като ще е така Външен тюхнинг, дупка на предната броня за масления радиатор, голяма бурия отзад и гумена козиркичка на тавана, под капака семпло
                        Прикачени файлове
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

r3p71l3 написа:
                          колега можеш ли да сложиш някоя снимка отстрани на праговете и малко информация откъде може да се намерят такива мерси предварително

Коментар

ето я и моята не е мн тунинг но на мен си ме кефи мн а и още не е готова
                            Прикачени файлове

Коментар

Добре си му клъцнал пружинките колега :P Такива коли обичам, ниски и изчистени без всякакви споилери и цигании
                              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

и моя фифи ...
                                Прикачени файлове
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X